Pripomoček za invalide 9400-A - stol za prhanje z naslonjalom za roke in hrbet

Stabilen in lakiran aluminijast okvir omogoča, da se stol lahko uporablja v okolju, kjer je veliko vlage. Stabilen in lakiran aluminijast okvir omogoča, da se stol lahko uporablja v okolju, kjer je veliko vlage.
944386 12861
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Stabilen in lakiran aluminijast okvir omogoča, da se stol lahko uporablja v okolju, kjer je veliko vlage in se lahko čisti z vsemi čistili, ki se prodajajo na tržišču. Po višini nastavljiv podstavek omogočajo posamezniku nastavitev sedeža po njegovih željah. Opremljen je z oblazinjenim sedežem in higienskim izrezom na sredini.
 
Toaletni stol za tuširanje z naslonom za roke in hrbet, nastavljiv po višini v 4-pozicijah,stabilen sedež, zložljiv, stabilen, z oporo proti zdrsavanju na nagah stola.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Cink.
Je pomemben sestavni del številnih encimov, zato se ne gre čuditi, ko pri pomanjkanju nastanejo številne motnje. Pri raznovrstni hrani se glede tega ni treba bati, saj pomanjkanje lahko nastopi po pretežno veliki porabi alkohola, pri vnet ju, operativnih posegih ali pri nosečnosti. Številne mineralne snovi delujejo kot antioksidanti. To pomeni, da nevtralizirajo sestavne produkte kislin v telesu, tako imenovane proste radikale. Prosti radikali so molekule, ki na agresiven način skušajo zapolniti manjkajoči elektron zunanje lupine. Pri tem iztrgajo elektron neki drugi molekuli. Napadena molekula sama mutira prek tega manjkajočega elektrona v radikal in seže po drugi molekuli, ki jo ponovno oropa. Tako nastane verižna reakcija. Delovanje preobilice prostih radikalov v človeškem organizmu lahko poškoduje možganske celice in vodi do nastanka raka ali bolezni srčnega obtoka. Za povečane tvorbe radikalov so odgovorni številni zunanji dejavniki, kot so uživanje nikotina, prevelika poraba rafiniranih rastlinskih olj in klobase (salame), bogate z nitriti. Zelo oksidativne pa so večkrat tudi nenasičene maščobne kisline, posebno, kadar so vsebovane v LDL-holesterolu .

V telesu je obsežno število antioksidantnih mehanizmov, ki preprečujejo ali zavirajo poškodbe. Sem prištevamo med drugim antioksidantne enci me, katerih dejavnost je odvisna od preskrbe z elementi, kot sta selen in cink. Poleg mineralnih snovi pa obstaja še približno 10.000 drugotnih rastlinskih snovi, ki delujejo na isti način.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja