Pripomoček za invalide 9404-A - stol za prhanje - zložljiv

Širina sedeža in proti-zdrsni ročaji omogočajo dober oprijem sedeža. Širina sedeža in proti-zdrsni ročaji omogočajo dober oprijem sedeža.
12867 12867
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Značilnosti
Širina sedeža in proti-zdrsni ročaji omogočajo dober oprijem sedeža. Oblazinjen sedež ima izrez na sedežu in omogoča udobno sedenje.
varen in enostaven

Prijeten design zložljivega stola lahko z lahkoto vključimo v okolje doma. Odoporen je proti koroziji in ga lahko uporabljamo v vlažnih prostorih. Enostavno čiščenje z vsemi čisilnimi sredstvi, ki so na voljo na trgu. Višino sedeža lahko prilagajamo željam in potrebam uporabnika.

    * aluminijast okvir prevlečen s plastično maso
    * noge stola so prevlečene z maso proti zdrsavanju
    * visoka nosilnost in lahek
    * Oblazinjen stol in izrezan sedež
    * dobava vključuje tudi vijake, odporne proti rji
    * enostavno in hitro sestavljanje
    * maksimalna obremenitev 120 kg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Fitosteroli.
So v oreščkih in v vrstah rastlinja ter oslabijo vnos holesterola v črevo. Istočasno pa povezujejo žolčne kisline in s tem preprečujejo njihovo spremembo v drugotne želodčne kisline, ki predstavljajo odločilen faktor tveganja za nastanek raka debelega črevesja. Na podlagi nekaterih opaženih pozitivnih delovanj drugotnih rastlinskih snovi znanstveniki raziskujejo, ali ima uporaba dodatnih snovi ugodne vplive na zdravje. Kljub temu so številne raziskave pokazale nezadovoljive ali celo negativne učinke. Najbolj znana je raziskava, v kateri so kadilci več let jemali kapsule beta karotina. Raziskavo so morali prekiniti, ker je imela ta skupina večje tveganje za nastanek pljučnega raka kot kontrolna skupina. Zato se pred načrtno uporabo teh preparatov pogosto svari. Pri uravnoteženi raznoliki prehrani z veliko sadja, zelenjave, oreščki in s polnozrnatimi izdelki se brez prehrambnih dodatkov in posebnih preparatov ni bati za pomanjkanje ali presežek fitosterolov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja