Pripomoček za invalide Bano sedež za v kad večjih dimenzij vrtljiv

Vrtljiv sedež BANO lahko zavrtimo do  90° , kar omogoča večjo fleksibolnost. Vrtljiv sedež BANO lahko zavrtimo do  90° , kar omogoča večjo fleksibolnost.
918601 12869
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Značilnosti
Vrtljiv sedež BANO lahko zavrtimo do  90° , kar omogoča večjo fleksibolnost. Močan aluminijast okvir in ročice, ki so oblečene z gumo, ki onemogoča zdrs, uporabniku olajšajo vstop v kad.
 
    * Močan aluminijast okvir, ki je odporen proti koroziji
    * Sedež je ergonomsko oblikovan in iz kvalitetne plastike
    * vrtljiv do 90°
    * ročice, ki se pritrdijo na kad so oblečene v proti-zdrsno plastiko
    * enostaven za čiščenje
    * Višina sedeža čez rob kadi 4 cm
    * individualna nastavitev širine

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kako se znajti v množici prehrambenih izdelkov

Voda
Da telo sploh funkcionira, zadostuje že liter tekočine dnevno. Brž ko se človek začne gibati, npr. peš ali s kolesom, naj bi je bilo že liter in pol, pri potenju tudi do dva. Prestalo potrebo po tekočini bo zapolnila tista voda, ki se nahaja v (trdi) hrani. Živila, bogata z vodo, kažejo na upoštevanje vrednosti tekočine. Veliko vrst sadja in zelenjave, mleko, skuta, meso in ribe imajo odstotek vode, ki lahko presega 50 odstotkov. Celo »suha« živila, kot so žitni izdelki, jedilne maščobe, oreščki in čokolada, lahko vsebujejo do 20 odstotkov vode.

Najbolj zdrava, poceni in najboljša pijača je čista voda iz pipe. V številnih deželah je vrček vode na mizi nekaj samoumevnega; v restavracijah gost samodejno dobi kozarec vode. Slovencii manj cenijo vodo iz vodnih pip. Kdor jo naroči ali postreže, izpade skopuh ali čudak. Tekočina, ki na litre teče skozi pomivaine stroje in toaletne školjke, končno ni dovolj dobra za grlo. To je seveda narobe, saj je naša voda iz napeljav navadno dovolj kakovostna.

Posebej pri otrocih je poraba vode v zadnjem desetletju močno upadla. Na lestvici napitkov za gašenje žeje je šele na četrtem mestu, za mlečnimi napitki, mineralno vodo in limonado. Športniki imajo povečano porabo mineralnih snovi in z mineralno vodo več prispevajo kot z navadno. Sicer pa je čisto stvar okusa, ali bo nekdo dajal prednost gazirani ali navadni vodi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja