Pro-Visio prehransko dopolnilo, 30 tablet

Pro-Visio prehransko dopolnilo vsebuje tako lutein kot tudi zeaksantin. Pro-Visio prehransko dopolnilo vsebuje tako lutein kot tudi zeaksantin.
533238 26899

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Sestava Pro-Visio dopolnila

Pro-Visio prehransko dopolnilo vsebuje tako lutein kot tudi zeaksantin.

Prehransko dopolnilo vsebuje v 1 kapsuli:
6 mg luteina,
0,3 mg zeaksantina,
20 mg izvlečka borovnice,
50 µg selena in

15 mg vitamina E.

Izdelek lahko jemljejo tudi diabetiki.

Odmerjanje Pro-Visio dopolnila

Vzeti eno tableto na dan. Tablete Pro-Visio lahko uživajo tudi otroci od tretjega leta starosti naprej. Otroci v tem starostnem obdobju naj zaužijejo do polovico tablete dnevno. Prehransko dopolnilo je primerno tudi za diabetične bolnike.

Tableta se ne sme pogoltniti, vendar jo je potrebno počasi stopiti v ustih, pri čemer se bo občutil okus sveže borovnice. Za dosego želenih rezultatov se priporoča dolgotrajna uporaba izdelka. Niso poročali o toksičnih odmerkih. Pro-Visio se lahko jemlje skupaj z drugimi zdravili, saj ni znanega medsebojnega delovanja. Za doseganje zadostne količine hranil v telesu se priporoča vsaj tri mesečna uporaba.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Unimed Pharma Unimed Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja