Proapin propolis bonboni, 30 bonbonov

Prijetnega, osvežujočega okusa. Prijetnega, osvežujočega okusa.
420565 916

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

S propolisom in obogateni z vitaminom C obložijo prebavne sluznice ustne votline, žrela in dlesni. So prijetnega, osvežujočega okusa. So odlična zaščita pred delovanjem sline ter nadaljnim maceriranjem morebitnih ran, ki se zaradi tega ne zacelijo.

Sestavine bonbona

sladilo, sorbitol, izvleček propolisa 10%, vitamin C, sredstvo proti sprijemanju.

Propolis
Propolis ali zadelavina je čebelji pridelek, potreben za ohranjanje zdravega čebeljega panja. Vsebuje različne rastlinske smole, ki jih čebele nabirajo na popkih in brstičih dreves, jih oplemenitijo z izločki svojih žlez ter jim dodajo vosek. Lepljivo zmes potrebujejo za popravilo satja in premaz notranjih sten panja, s čimer preprečujejo vdor vlage in vetra ter zaščitijo panj pred mikrobi. Uporabljajo ga tudi za balzamiranje večjih vsiljivcev, ki se jih ne morejo drugače znebiti. Na ta način preprečijo njihov razkroj in se tako zavarujejo pred okužbami in boleznimi. Propolis v panju tudi izhlapeva in s tem ustvarja naravno zaščito, ki omogoča zdrav razvoj in življenje čebeljih družin. Glavne učinkovine propolisa so bioflavonoidi, rastlinska barvila, ki rastline ščitijo pred mikroorganizmi.

Vitamini

  • Vitamin A ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.
  • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Navodila za uporabo

Priporočena dnevna količina zaužitih propolis bonbonov je 5 in sicer za odrasle ter 2 za otroke!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja