Problemi z rozaceo in občutljivimi zobmi!

Vprašanje:
Sem vaša redna stranka, pravkar sem spet naročila spodnji izdelek, in ker sem z vašimi uslugami in ponudbo zelo zadovoljna, bi pri vas rada začela naročati oz. kupovati tudi druge izdelke, kot npr. kremo za obraz. Do sedaj še nisem uspela najti kreme, ki bi res ustrezala moji koži na obrazu. Imam namreč akne rozaceo (rdečica+akne+izsušenost), hkrati pa še zelo občutljive oči, ki takoj odreagirajo, če je v kremi preveč parfuma in podobnega (dermatologinja mi je recimo predpisala bepanthen kremo, ampak mi je preveč dražila oči, kljub temu, da sem se pri mazanju izogibala predela okoli oči). Ker sem zapravila že ogromno denarja za kreme, s katerimi sem se lahko namazala samo enkrat ali dvakrat, bi vas zdaj lepo prosila, če bi mi lahko poslali kakšen tester dnevnih krem za akne rozaceo, oz. če le teh ni, vsaj za rozaceo. Od Avene in Eucerina sem že imela kremi, pa mi nista odgovarjali.
Drug izdelek, ki mi povzroča preglavice, pa je zobna pasta. V preteklosti sem imela beljene zobe, je pa pri njih prišlo tudi do erozije in kot rezultat imam zdaj izredno občutljive zobe. Od Sensodyna (katerega mi je svetovala zobozdravnica) sem preizkusila vse zobne paste, pa mi nobena ne odgovarja, takoj me začnejo boleti zobje, še posebej predel med zobmi in dlesnijo, pa tudi jezik me peče kot da bi mi ga hotelo "razžreti". S Colgate sensitive pro-relief pasto je bilo isto. Trenutno mi še najbolj odgovarja aloe vera zobni gel od firme Forever, ampak še vedno ni to to. V vaši spletni lekarni sem videla, da imate kar nekaj izdelkov, ki bi lahko bili primerni za moje zobe, ampak ne vem, za katerega se odločit, in tu bi vas prosila za nasvet/priporočilo, ker testerji verjetno ne obstajajo. Fajn bi bilo, če bi bilo kaj takega, kar zobem tudi malo beline povrne, ampak ne na agresiven način.

Za kakršnokoli pomoč se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Odgovor:

Spoštovani!

Kot možno kremo priporočamo: http://www.moja-lekarna.com/p-3221-uriage-roseliane-krema-proti-rdecici-40-ml.aspx

Odličen izdelek je tudi sledeč: http://www.moja-lekarna.com/p-5299-suki-koncentrirani-zeliscni-tonik-z-belo-vrbo-120-ml.aspx

ali pa http://www.moja-lekarna.com/p-5302-suki-vlazilni-nourishing-serum-s-korenjem-15-ml.aspx

Za naštete kozmetične izdelke žal trenutno ni vzorčkov! Je pa zelo pohvaljena kozmetika – in sicer ameriška - uporabljajo jo celo številni zvezdniki!

Glede zobne paste – ali ste morebiti že preizkusili sledečo: http://www.moja-lekarna.com/p-15208-mirasensitive-hap-intenzivna-nega.aspx

To zobno pasto stranke zelo pohvalijo in je namenjena prav za vse opisane probleme! Vsebuje tudi fluorid, in deluje tudi nekoliko belilno!

S spoštovanjem!

Komentarji