Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 8 in 62
Tip izdelka
Vsebuje
Namen
Težava
Sestavina
Oznaka
Okus
Namen uporabe

VitaKing

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Vitaking, Madžarka
Spletna stran: https://vitaking.com
Elektronski naslov: [email protected]
 

Splošno o znamki izdelkov VitaKing

Vitaking je velik in poznan proizvajalec kvalitetnih prehranskih dopolnil, ki so v današnjem hitrem tempu življenja zvesti podpornik splošnega zdravja ljudi. Linija Vitaking obsega pester nabor različnih dopolnil prehrane, med drugim seveda tiste najpomembnejše, kot so Omega 3 ribje olje,  Vitamin D3 4000, Acerola C, Pegasti badelj, Kolagen v prahu in še številni drugi.

Kot je splošno znano so dober vir omega-3 maščobnih kislin. Omega-3 pomaga graditi membrane okoli vsake celice v telesu, vključno z možganskimi celicami. Zato lahko izboljšajo strukturo teh celic, imenovanih nevroni. Študija iz leta 2017 je pokazala, da imajo ljudje z visoko vsebnostjo omega-3 povečan pretok krvi. Raziskovalci so ugotovili tudi povezavo med ravnmi omega-3 in boljšo kognicijo oziroma sposobnostmi razmišljanja.

Ti rezultati kažejo, da lahko uživanje hrane, bogate z omega-3, kot so mastne ribe, izboljša delovanje možganov.

Primeri mastnih rib, ki vsebujejo visoke ravni omega-3, vključujejo:

  • losos
  • skuša
  • tuna
  • sled
  • sardele

Ljudje lahko dobijo omega-3 tudi iz soje, oreščkov, lanenega semena in drugih semen. Vendar ponavadi samo s prehrano ne zaužijemo zadosto količino omega-3, zato je priporočljivo tudi vsakdanje jemanje kvalitetnih prehranskih dopolnil.

Vitaking Vitamin C je 100 % vitamin C farmacevtske kakovosti, bistveno hranilo, ki je koristno za splošno zdravje telesa. Ta zelo topna oblika vitamina C zagotavlja antioksidativno zaščito splošne imunosti. Pomemben je za ohranjanje in razvoj  zdravih kosti in tkiva, ter igra pomembno vlogo pri številnih biokemičnih reakcijah. Ker telo ne proizvaja vitamina C, ga je treba dnevno dopolnjevati. Večina visoko alergičnih posameznikov dobro prenaša askorbinsko kislino Vitaking.

Ne smemo pa pozabiti tudi na vitamin D, ki ga pogosto imenujemo vitamin sonca, podpira tudi imunsko in čustveno zdravje. Pomaga pri vsrkavanju kalcija in fosforja, vzdržuje količino kalcija v krvi in izboljšuje imunski sistem, vzdržuje mišične funkcije in pospešuje delitev celic.

Če živite v mestu z visokim deležem smoga, je priporočljivo povečati dnevno porabljeno količino vitamina D3, da preprečite morebitne škodljive bolezni ali učinke.

Prav tako pa je tudi pegasti badelj pomemeben za čiščenje jeter, pogosto se zgodi da se težave z jetri zazanajo v zadnji usodni fazi, tako, da je jemanje na mestu. 

Za katerokoli prehransko dopolnilo Vitaking se odločite, bo zagotovljeno visokokakovostna, učinkovita in koristna podpora vašemu zdravju.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

BioMin F zobna pasta, 75 mL

8,75 €

VitaKing Acerola C-500 jagoda, 40 žvečljivih ...

8,99 €

VitaKing Imuno Cink, 60 žvečljivih tablet z o...

15,08 €

VitaKing vitamin D3 2000 IU jagoda, 210 žvečl...

15,91 €

VitaKing kolagen v prahu - okus jagoda ali li...

Od 21,22 €

VitaKing pegasti badelj ekstrakt 500mg, 80 ka...

14,90 €

VitaKing vitamin D3 4000 IU, 90 kapsul

13,21 €

VitaKing Koenzyme Q10 100 mg, 30 soft kapsul

14,90 €

Vitaking Selenium Select, 90 kapsul

9,81 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.