Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 7 in 43
Tip izdelka
Oblika
Mesto uporabe
Vsebuje
Namen

Manuka Health

Proizvajalec oz. odgovorna oseba: Manuka Health New Zealand Limited 66 Weona Court, Te Awamutu 3800, New Zealand
Spletna stran: www.manukahealth.co.nz
Elektronski naslov: [email protected]
 
Sestavine (INCI) proizvoda
V kolikor potrebujete dodatne informacije o sestavi izdelka, morebitnih neželenih učinkih le-tega oziroma imate kakšno drugo vprašanje glede kakovosti, učinkovitosti, varnosti proizvoda ipd., nas lahko kontaktirate na naslov: [email protected].

Prav tako je mogoče omenjene podatke o sestavinah (če so ti na voljo) dobiti na zgornji povezavi do spletne strani proizvajalca.
Sestavine kozmetičnih izdelkov
Te sestavine so vidne le registriranim uporabnikom. V kolikor so podatki o sestavinah že dodani kozmetičnemu izdelku, si lahko le-te ogledate v zavihku izdelka pod imenom SESTAVINE, če zavihka še ni, pa sestavin žal še nismo dodali.

V kolikor potrebujete seznam sestavin po hitrem postopku, nam pišite na: [email protected].
Ostala opozorila
Zgornji elektronski naslov je elektronski naslov proizvajalca; v kolikor proizvajalec nima sedeža v Sloveniji je potrebno vaše vprašanje zapisati v ustreznem tujem jeziku.  

 

Kaj je Manuka Med?

Preprosto povedano je Manuka med redek in edinstven med, ki ga izdelujejo čebele iz nektarja novozelandskega drevesa Manuka. Posebne lastnosti medu Manuka izvirajo iz cvetnega nektarja Manuka.

Vendar je nekaj več kot to …

Obsežne znanstvene raziskave so pokazale, da ima Manuka med izjemne naravne lastnosti, po katerih se loči od drugih medov. Izdeluje se na Novi Zelandiji in sicer le nekaj tednov v poletnih mesecih, ko drevo Manuka cveti. Če želijo pridelovalci tega medu zajeti pretok nektarja, morajo svoje čebelnjake postaviti v divje odmaknjene predele nasadov Manuke ob pravem času in seveda ob ustreznih pogojih, zato je pridelava tega medu veliko bolj zahtevna kakor povsem običajnega medu. Čebelji panji so nameščeni na divjih nedotaknjenih območjih z zelo majhnim tveganjem onesnaženja v okolju. Proizvajalci rutinsko testirajo pesticide in herbicide, vključno z ostanki glifosata, in vsaka serija je trikrat testirana, da zagotovijo, da je med vedno najvišje kakovosti in čistosti.

Certifikat UMF & MGO zagotavlja končno zagotovilo kakovosti in moči. Ni ves Manuka med bogat z MGO (sestavina, zaradi katere je med Manuka tako poseben). Številke MGO & UMF vam povedo, koliko je MGO v medu, in vam pomagajo izbrati pravo kakovost za vaše potrebe.

Manuko med lahko uporabljamo na različne načine, nalijte ga z žlico, namažite, pokapljajte, premešajte - je vsestranski, enostaven za uporabo in je odličnega okusa. Najboljši način za uživanje je takoj po žlici ali zmešati v topli vodi, čaju ali kavi. Je odličen nadomestek za rafiniran sladkor in je popolna priloga k jedem za zajtrk in smutijem. Prav tako je zelo koristen za vašo kožo, tako za celjenje ran kot za splošno nego in podporo ter zdrav izgled kože.

Manuka med, znan po svojih lastnostih za nego ran, je močan, a nežen do poškodovanih tkiv in podpira celjenje s številnimi različnimi ukrepi:
  • Ima močno dolgotrajno regenerativno delovanje, če ga nanesemo na rane in poškodovano kožo.
  • Klinične študije kažejo, da je učinkovit proti številnim bakterijam, vključno s sevi, odpornimi na antibiotik 
  • spodbuja naravno popravilo (dermalno),
  • če ga nanesete lokalno, pospešuje kožni proces
  • pomaga pri preprečevanju brazgotin
  • pomaga očistiti mesto rane, hkrati pa ščiti novo zdravo tkivo
  • Ohranja vlažno mesto rane z nizkim pH, kar je koristno za celjenje, medtem ko odvaja odvečno tekočino iz rane.
  • prevleče in ščiti mesto rane, zagotavlja neposreden pomirjevalni učinek in preprečuje poškodbe krhkega novega tkiva med menjavo obloge
Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Manuka Health MGO Manuka med

Od 28,15 €

Manuka Health prsne blazinice z manuka medom,...

22,05 €

Manuka Health obliži za rane z manuka medom, ...

11,39 €

Manuka Health MGO 250+ manuka balzam za ustni...

10,66 €

Manuka Health MGO sirup - za odrasle ali otro...

Od 22,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.