Zoži izbor:

Počisti vse
Cena
Razpon cene med: 6 in 61
Tip izdelka
Vsebuje
Namen
Težava
Tip kože
Predel uporabe
Sestavina
Učinek
Oznaka
Tip kreme
Namen uporabe

Neutrogena

Proizvajalec oz. odgovorna osebaLomas, Kardeljeva ploščad 11, 1000 Ljubljana
Spletna stran: http://www.neutrogena.com
Elektronski naslov: [email protected]

Znamka Neutrogena je ena izmed bolj priljubljenih kozmetičnih znamk med uporabniki. Vedno bolj pa jo priporočajo tudi dermatologi, saj lahko med njihovimi linijami izdelkov najdete najrazličnejše produkte, ki ustrezajo različnim potrebam kože.

Zgodovina Neutrogene

Začetki Neutrogene segajo v trideseta leta prejšnjega stoletja, ko je v Los Angelesu (ZDA) Manny Stolofoff pričel v ZDA uvažati nežno nekalno milo iz Evrope. V tistem času so ženske namreč tarnale, da so mila izredno groba in dražilna, milo Neutrogena pa je bilo pravo nasprotje. Drznost ob prodaji posebnega mila se je pri znamki obdržala vse do danes, ko še vedno stremijo k temu, da ustvarijo inovativne izdelke, ki bodo ljudem pomagali pri premagovanju njihovih težav.

Z razvojem in dobrimi ter kvalitetnimi izdelki, so si uspeli priboriti celo priporočila dermatologov. Pri Neutrogeni se trudijo, da bi sledili ideji potrošnikom, da je zdrava koža ključ do njenega lepega videza.

Kvalitetni izdelki za nego obraza in telesa

Vsaka linija, ki jo predstavi Neutrogena je v resnici navdihnjena iz odzivov in želja potrošnikov. Izdelki so dobro preizkušeni in na police vedno postavijo le tisto, kar ima dejanske učinke na koži.

Neutrogena nudi široko paleto izdelkov za obraz, telo ali roke. Njihove linije izdelkov za obraz se stalno osvežujejo in ponujajo široko paleto produktov za čiščenje ali negovanje kože. V ponudbi je več izdelkov za nego suhe kože in tudi mastne do mešane kože.

Izredno priljubljeni sta liniji HydroBoost in Refreshingly Clear. Obe liniji nudita celostno podporo za učinkovit dnevni ali večerni ritual nege kože. Linija HydroBoost je namenjena vsem, ki se soočajo s suho kožo, saj je bogata z vlažilnimi sestavinami. Za popolno negovanje kože, ki je nagnjena k nastajanju aken in se sooča z drugimi nepravilnostmi, pa je primerna linija Refreshingly Clear. Neutrogena izdelki so izredno priljubljeni tudi za negovanje kože telesa, saj delujejo izredno negovalno in hranljivo.

Filtriraj seznam
Razvrsti
Izberi pogled Seznam Mreža
Prikazov na stran

Neutrogena Bright Boost gel krema, 50 mL

18,99 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.