ProLac Multi Paste pasta za vse vrste živali, 15, 32 ali 60 mL

ProLac Multi Paste pasta za vse vrste živali iz mikroorganizmov je pasta z dodatkom glinenih delcev in celic kvasovk za uravnavanje prebavnega trakta za vse vrste živali.

24213 24213

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

ProLac Multi Paste pasta za vse vrste živali iz mikroorganizmov je pasta z dodatkom glinenih delcev in celic kvasovk za uravnavanje prebavnega trakta za vse vrste živali.

ProLac MULTI PASTE veže škodljive bakterije, toksine in vodo v črevesju, vzpodbuja rast koristnih bakterij ter krepi imunski sistem.

Uporaba ProLac Multi Paste pasta

Pri zastrupitvah, pri gastrointestinalnih motnjah, pri diareji (driskah), za ponovno vzpostavitev ravnovesja črevesne flore in boljšo prebavo, pri spremembi prehrane, za izboljšanje konsistence blata in po zdravljenju z antibiotiki.

Sestava izdelka ProLac Multi Paste pasta

Maščoba (rastlinska) 78%, dekstroza 14%, vinasa (substrat celic iz fermentacije mlečne kisline) 8%, celice kvasovk 1,4% Tehnološki dodatki: mlečna kislina, lecitin, silicijev dioksid, klinoptilolit.

Doziranje izdelka ProLac Multi Paste

TELESNA TEŽA ODMEREK

0-10 kg 1ml

10-25 kg 2ml

25-50 kg 3ml

Nad 50 kg 5ml

V primerih akutne diareje je pri prvem dajanju potreben dvojni odmerek, nato se pasta odmerja v normalnih odmerkih 3x dnevno do izboljšanja konsistence blata.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TAV Veterinaria, s.l. TAV Veterinaria, s.l.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov