Prolife mikroorganizmi , 30 kapsul

<p>Vsebuje laktobacile, glukooligosaharid in vitamine B kompleksa.</p>

Vsebuje laktobacile, glukooligosaharid in vitamine B kompleksa.

907472 18822

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Normalna črevesna flora je izredenga pomena za normalno prebavo in posledično dobro počutje človeškega telesa. Ne smemo pozabiti namreč, da se dobro počutje človeškega organizma prične v samem prebavnem traktu.

Odrasli človek poseduje skoraj 1 kilogram kultur mikroorganizmov, ki jih gosti v prebavnem traktu, novorojenček pa teh kultur ob rojstvu še nima, zato je nujno, da se tak sistem čimprej vzpostavi.

Prolife kapsule vsebujejo

laktobacile, glukooligosaharid in vitamine B kompleksa.

Ena kapsula vsebuje:

Lactobacillus sporogenes (Bacillus coagulans), silicij, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, vitamin B12, glukooligosaharid, želatino, magnezijev stearat, koloidni silicij in barvila (E171 in E 132).

- Prebiotik: Glukooligosaharidi so pomembni za preživetje laktobacilov, vendar za razliko od nekaterih drugih prebiotikov ne povzročajo napihnjenosti.

- Mikroorganizmi: Bacillus coagulans (Lactobacillus sporogenes) tvori mlečno kislino, ki ima izredne učinke.


- Optimalno količino vitaminov B skupine, potrebnih za splošno zdravje človeškega organizma, še posebej prebavil in tudi živčevja.

Način uporabe

pogoltnite s tekočino.

Odrasli
na dan lahko vzamete 2 kapsuli na dan.

Otroci od 1. leta starosti
vzamejo 1 kapsulo na dan.

(Kapsulo lahko tudi odprete)

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

V večini primerov simptomi akutnega vnetja izzvenijo v 6 do 8 tednih. Pri nekaterih bolnikih pride do trajno okrnjenega delovanja ledvic, ki ne napreduje, včasih pa se razvije kronična ledvična odpoved, ki lahko ogroža bolnikovo življenje, če je ne zdravimo.

Ledvični kamni

ODPADNE SNOVI SE IZ LEDVIC OBIČAJNO IZLOČAJO Z URINOM.

OBČASNO JE TEH SNOVl V URINU PREVEČ.

Iz odpadnih snovi, ki se izločajo v urinu, lahko nastajajo kristalne strukture različnih velikosti -ledvicni kamni. Ob pomanjkanju snovi, ki zavirajo nastajanje kristalov, prihaja do tvorbe ledvičnih kamnov, ki so ponavadi zelo drobni in se šele po več letih tako povečajo, da začno povzročati težave.

KAJ JIH POVZROČA?

• Ledvični kamni napogosteje nastanejo zaradi dolgotrajnega pomanjkanja tekočine. Ljudje, ki živijo v vročem podnebju, morajo paziti, da z uzivanjem zadostne količine tekočin nadomeščajo izgube tekočine z znojenjem.

• Iz različnih odpadnih snovi, ki se izločajo v urinu, nastajajo različne vrste ledvičnih kamnov, najpogostejši so kamni iz kalcijevih soli.

• Ledvični kamni so lahko tudi posledica dolgotrajne okužbe sečil. Taki kamni se pogosto vejasto razraščajo v ledvičnem mehu, v katerega se zlivajo ledvicne čašice.

• Ledvični kamni se lahko pojavljajo tudi pri nekaterih presnovnih motnjah.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: JGL JGL
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja