Propolis Oral pršilo na alkoholni osnovi, 30 mL

Naravni čebelji pridelek za nego in zaščito ust in ustne sluznice. Naravni čebelji pridelek za nego in zaščito ust in ustne sluznice.
598038 734

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Etanolni ekstrakt propolisa 7 % z dodatkom arome (30 mL).

Propolis v brezalkoholni raztopini priporočamo pri številnih zdravstvenih zapletih. Če je propolis nekoč predstavljal razvajanje na kocki sladkorja dandanes predstavlja tradicijo in rešuje številne zaplete na koži, sluznicah v prebavnem traktu in podobno.

Sestavine Propolis Oral pršila

alkohol, glicerin, propolis ekstrakt, aroma

Lastnosti Propolis Oral pršila

PROPOLIS je naravni čebelji pridelek. Vsebuje najrazličnejše rastlinske smole, ki jim čebele med zbiranjem in pridelovanjem dodajo izločke svojih žlez. S propolisom zavarujejo panj pred zunanjimi neugodnimi vplivi. Propolis je že dolgo znan in uporabljan kot naravno domače sredstvo za nego, marsikdo ga uporablja v ustni sluznici.

Uporaba Propolis Oral pršila

Proapin propolis razpršilo nanesemo 2-3 krat, po potrebi tudi večkrat na dan v usta. Zaradi dodatka arome prijetno osvežuje usta in dah.

Opozorilo ob uporabi Propolis Oral pršila

V kolikor pride do znakov preobčutljivosti, izdelek prenehajte uporabljati. Izdelek vsebuje etanol, zato ga ne priporočamo otrokom, nosečnicam in doječim materam.

Hramba Propolis Oral pršila

Shranjujte na temnem mestu pri sobni temperaturi. Rok trajanja 5 let po odprtju proizvoda.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Lahko ti dam nekaj nasvetov. V bistvu gre za to, da osebno odgovornost vrneš otroku. Samo za to gre. V resnici ne moremo nikoli prevzeti osebne odgovornosti za človeka. To je tista stara igra med zakonskima partnerjema: Jaz sem nesrečna in ti si kriv za to.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja