Proxysoft Bridge&Implant zobna nitka, 30 nitk

<strong>Za posebne potrebe čiščenja pri parodontalnih boleznih in težavah, ter za čiščenje pri mostičkih, implantatih in fiksnih ortodontskih aparatih.</strong> Za posebne potrebe čiščenja pri parodontalnih boleznih in težavah, ter za čiščenje pri mostičkih, implantatih in fiksnih ortodontskih aparatih.
445010 15900

Ocene in mnenja

Opis

Proxysoft Bridge&Implant zobna nitka je nitka za čiščenje medzobnih prostorov, ki vsebuje izjemno debelo filamentno čistilno gobico. Primerna za čiščenje področja okrog implantatov in pod mostički.

Proxysoft Bridge&Implant zobna nitka vsebuje

Vsebuje zelo trd vdevalnik na vsakem koncu gobice omogoča vdevanje brez pomožne zanke za vdevanje.

Za vsakodnevno čiščenje.
Dimenzije gobice so 4,7 mm v širino ter s skupno dolžino 25,4 cm.

Uporaba Proxysoft Bridge&Implant nitke

- vstavite vdevalec zobne nitke v samoe mesto, ki ga želite očistiti
- čistilno gobico nalahno pomikajte naprej in nazaj, da temeljito očistite prostor. Čistilno nitko, s katero izvajamo čiščenje lahko navlažimo z dezinfekcijsko čistilno ustno vodico ali zobno kremo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Na začetku učenca vprašajte, kako se počuti in če je pripravljen sodelovati. Povejte mu, da ste ga izbrali vi, ker želite njegovo sodelovanje in sodelovanje njegovih staršev v tem projektu (nalogi), v katerem naj bi se naučil izboljšati svoj vsakodnevni življenjski slog, da bi se znal bolj samostojno in bolj zrelo odločati glede katerih koli dejavnosti, ne le učnih. Povejte mu, da računate na njegovo resnost, sodelovanje in zlasti odkritost do vas, saj mu zagotavljate popolno diskretnost. O zastavljeni nalogi naj se pogovarja le z vami na samem, če mu kaj ni jasno, in z nikomur drugim. Bodite mu na razpolago na šoli, vendar le, če vas poišče.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Thornton Thornton
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja