Psoren šampon, 200 mL

<p>Za nego lasi&scaron;ča, odstranjevanje luskavosti, laj&scaron;anje srbečice in poskrbi za učinkovito regeneracijo.</p>

Za nego lasišča, odstranjevanje luskavosti, lajšanje srbečice in poskrbi za učinkovito regeneracijo.

2021-11-01 10,77 €
552186 1811

Ocene in mnenja

Opis

S pomočjo inovativne fitokozmetične formule učinkovito čisti kožo lasišča. Namenjen je negi lasišča, pospešuje odstranjevanje luskavosti, lajša serbečico in pripomore k regeneraciji s ponovno vzpostavitvijo fiziološkega ravnovesja lasišča. Deluje proti luščenju tako, da dolgotrajno zmanjšuje luščenje lasišča brez stranskih učinkov.

Psoren šampon izjemno nežno umije lase, ohranja fiziološko ravnovesje lasišča in zagotavlja polnost, sijaj in mehkobo las. Se hitro izpira in omogoča lahko česanje.

NAVODILA ZA UPORABO

Psoren šampon uporabljajte dvakrat do trikrat tedensko vsaj 8 tednov.

Izdelek nanesite na mokre lase in jih dobro izperite. Postopek ponovite in pustite peno delovati na laseh in lasišču približno 1 minuto ter nato dobro izperite.

Pred uporabo Psoren šampona je priporočljivo na lasišče nanesti Psoren raztopino, saj lasišče čisti, lušči in vlaži ter učinkovito odstranjuje prhljaj in blaži srbečico, hkrati pa omogoča optimalno delovanje Psoren šampona.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Od seroloških testov pri diagnozi malarije uporabljajo posredni imunofluorescenčni test (1FT) in posredni oz. indirektni hemaglutinacijski test (IHA). Oba testa sta uporabna predvsem za epidemiološke in imunološke preiskave, v klinični praksi pa imata omejen pomen (Caramello in sod., 1993, ModricaKobe, 2004, 2009).

Malarija se prenaša z vbrizgom sporozoitov pri piku samice anofeles krvno transfuzijo (infektivne so vse stopnje parazita, razen gametocitov iglami, okuženimi s krvjo, in redkeje z matere na plod, kongenitalno. Življ ski krog parazitov malarije ima to pomembno posebnost, da mora slehe razvojna stopnja slediti natančno po opisanem zaporedju. Sporozoit iz marja ne more stopiti v eritrocit, jetrna oblika parazita pa ne more infici komarja. S praktičnega vidika je še bolj pomembno, da so različne stopnje različno občutljive za zdravila proti malariji.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharma life Pharma life
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja