Psoristop tekoče milo, 250 mL

Tekoče milo z mahonijo in aktivnimi čistilnimi učinkovinami sredozemskega oljčnega olja. Tekoče milo z mahonijo in aktivnimi čistilnimi učinkovinami sredozemskega oljčnega olja.
559504 3657

Ocene in mnenja

Opis

PSORISTOP tekoče milo z mahonijo in aktivnimi čistilnimi učinkovinami sredozemskega oljčnega olja.

Indikacije

Osebe s psoriazo trpijo za močnimi spremembami kože in povrhnjice z značilnim  luščenjem roženaste plasti ter lokalizirano rdečico. V takih primerih je nujno uporabiti specifične proizvode kot je to tekoče milo na osnovi mahonije (zelo uporabljana rastlina v ameriškem ljudskem zdravilstvu za pomoč pri številnih dermatoloških motnjah) ter blagih tenzidov, pridobljenih iz oljčnega olja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Zelo težko se je posloviti od sanj in predstav, ta proces lahko primerjamo celo s slovesom od ljubljenega človeka, ki je resnično umrL Moral boš začutiti vso svojo jezo in izraziti vso svojo žalost in morda bi bilo najboljše, da bi to storil skupaj z izkušenim in empatičnim psihologom oziroma psihoterapevtom. Tvoje sanje so kot tvoj stari prijatelj, ki te že vse življenje spremlja. Čeprav ti možgani povedo, da je neka predstava povsem nerealna, bo slovo od nje težko in boleče. Če boš na tej poti sam, tvegaš, da se boš nenadoma spopadal z velikimi strahovi - strahovi, za katere bi bilo boljše, da se z njimi ne bi spoprijemal sam.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede