Pukka Ašvaganda (Ashwagandha) - holistična, 30 rastlinskih kapsul

<strong>Pukka Ašvaganda velja za zelo učinkovito indijsko zelišče, ki je primerno kot tradicionalna indijska ajurvedska samopomoč. </strong> Pukka Ašvaganda velja za zelo učinkovito indijsko zelišče, ki je primerno kot tradicionalna indijska ajurvedska samopomoč.
511340 4272

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pukka Ašvaganda velja za zelo učinkovito indijsko zelišče, ki je primerno kot tradicionalna indijska ajurvedska samopomoč. Beseda aschwagandha pomeni v ajurvedski medicini proces regeneracije.

Pukka Ašvaganda ali aschwagandha oziroma indijska češnja je del tradicionalne ajurvedske medicine že skoraj 5000 let.

Pukka aschwagandha je pridelana na povsem ekološki način. Njene aktivne sestavine so alkaloidi in steroidni laktoni, ki so pri tem prehranskem dopolnilu, ki je ekološko pridelani, še toliko izrazitejši.

Pukka aschwagandha poleg naštetih alkaloidnih komponnet vsebuje tudi visoko cenjene maščobne kisline (kar 18 različnih tipov jih je) ter polifenole, sitosterole.

Enkratna kombinacija hranil v pravilnih razmerjih daje ašvagandi moč, da blagodejno vpliva na telo. Da je notranja moč ašvagande resnično pomemba ter med številnimi znanstveniki priznana pričajo številne znanstvene študije, raziskave ter tudi članki, ki jih je iz dneva v dan več. Ašvagando priporočamo tudi športnikom.

Navodila za uporabo Pukka Ašvaganda dopolnila

Odmerite po 2 kapsuli prehranskega dopolnila in sicer 1 krat do največ dva krat dnevno s kozarcem vode. Kapsule vzemite do 20 minut pred prehranjevanjem, priporočene dnevne količine pa nikoli ne predozirajte z namenom večjega ali močnejšega učinka.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Prednosti Pukka ašvagande

- primerna za vegetariance
- ne vsebuje sledov soje
- ne vsebuje dodanih sladkorjev
- primerna za vegansko usmerjene ljudi
- ne vsebuje glutena
- ne vsebuje sledi žit
- zelišče je vzrejeno na prostranih indijskih ekoloških poljanah

 

Priloge

Dodatni opis

Splošno o Ašvagandi

Ašvaganda ali uspavalna vitanija je poznana tudi kot indijski ginseng ali indijska zimska češnja. Je zelišče, ki v ajurvedski medicini velja za "rasayan", kar pomeni "pomlajevalec", in ga tradicionalno že pet tisoč let uporabljajo za vzpostavljanje ravnovesja v organizmu in tako skrbijo za njegovo krepitev. Ajurvedski zdravniki jo priporočajo za številne težave organizma.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tvegana nosečnost - kaj je to?

Kožne bolezni
Že obstoječe bolezni kože (kot akne ali nevrodermitis) se lahko v nosečnosti ali bistveno izboljšajo ali močno poslabšajo. Dermatolog bi moral biti obveščen o nosečnosti, saj nekatera zdravila in nekatere bolezni (na primer herpes) škodijo otroku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pukka organic Pukka organic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja