Pukka Active 35 aktivno olje, 100 mL

<strong>Pukka Active 35 aktivno olje je formulacija kar 35 različnih biološko pridobljenih olj, ki se pridobivajo iz skrbno izbranih in visoko kakovostnih zelišč. </strong> Pukka Active 35 aktivno olje je formulacija kar 35 različnih biološko pridobljenih olj, ki se pridobivajo iz skrbno izbranih in visoko kakovostnih zelišč.
929867 13361

Ocene in mnenja

Opis

Pukka Active 35 aktivno olje je formulacija kar 35 različnih biološko pridobljenih olj, ki se pridobivajo iz skrbno izbranih in visoko kakovostnih zelišč.

Zelišča in njihova olja so primerna za vsakdnenvno masažo kože, koža je oplemenitena z vrhunskimi izvlečki. Olje, ki mu pravimo tudi Mahanarayan olje je že dolgo poznano kot najučinkovitejša mešanica olj, pripravljena iz zelišč in peripomore k številnim težavam organizma.

Vsakodnevno nanašanje odpravi številne težave, ki se pojavljajo vsak dan in otežijo vsakodnevne dejavnosti.

Olje s širokim spektrom uporabe vsebuje povsem ekološka, trajnostno vzgojena in skrbno izbrana zelišča in sicer: sezamovo olje, indijski beluš šatavari, manjišto, rožmarin, arjuno, ašvagando, kurkumo, brahmi, baldrijan, neem, gotu kolo, kardamom, ingver, sveto baziliko in druga zelišča.

Uporaba Pukka Active 35 aktivnega olja

Pred uporabo predele, kamor olje želite nanesti temeljito očistite in odstranite vse nečistoče ter sebum. Olje Pukka Active 35 aktivno pogrejte v rokah, ter intenzivno nanesite na želeno področje kože. Po nanosu kozmetičnega izdelka poskrbite in dajte koži čas, da se olje popolnoma vpije.

Če je potrebno, sperite s toplo prho ali kopeljo. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.
Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Delajmo dobro za hrbet
Krepitev trebuha

Korist: vaja krepi mišice trebuha in s tem razbremeni hrbet.

Pripomočki: preproga ali odeja, da je hrbtenica lepo podprta, in manjša zvita brisača.

Izhodni položaj: lezite s hrbtom na podlago in nogi postavite na tla. Majhno, skupaj zvito brisačo podložimo pod ledveni predel. Vaši roki podpirata vrat. Mišice trebuha, zadnjice in nog so rahlo napete.

Izvedba: počasi dvignite ramena s tal (ledveni del ostane v tesnem stiku z brisačo) in se potem ponovno spustite, pri tem držite pokončno držo, da začutite napetost v trebuhu. Naredite vsake dva do tri dni deset počasnih ponovitev z minuto počitka, nato pa še deset ponovitev.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pukka organic Pukka organic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede