Pukka Feel New Prerojenost, 20 čajnih vrečk

<p>Pukka Feel New Prerojenost - pripravite se, da se prebudite s skodelico organskega užitka. Nežno, a smiselno - va&scaron;e telo je tako raznovrstno kot seme koromača. Prijetni janež in bujni kardamom naredita va&scaron;o skodelico izredno prijetno in aromatično.</p>

Pukka Feel New Prerojenost - pripravite se, da se prebudite s skodelico organskega užitka. Nežno, a smiselno - vaše telo je tako raznovrstno kot seme koromača. Prijetni janež in bujni kardamom naredita vašo skodelico izredno prijetno in aromatično.

937819 24378

Ocene in mnenja

Opis

Pukka Feel New Prerojenost - pripravite se, da se prebudite s skodelico organskega užitka. Nežno, a smiselno - vaše telo je tako raznovrstno kot seme koromača. Prijetni janež in bujni kardamom naredita vašo skodelico  izredno prijetno in aromatično. 

  • vaš um, telo in duša - ob pitju čaja je to popolnoma nov začetek
  • izdelano iz ekološkega janeža, semen komarčka, kardamoma, sladkega korena, semena koriandra in korena kurkume
  • Osvežujočo mešanico lahko uživate ves dan
  • Naravno brez kofeina
  • narejeno iz etično pridobljenih sestavin

Vsaka vrečka za čaj Pukka je pripravljena brez plastike ter je na voljo v lastni vrečki, ki jo je mogoče reciklirati. Vrečka je porozna in kvalitetna ob enem z namenom, da obdrži eterična olja v pripravljenih ekoloških zeliščih.

Vsaka vrečka ima dve komori, ki omogočata pretok teh neverjetnih zelišč in sprostitev polne moči v vašo skodelico. Da bi se okusi popolnoma sprostili, nalijte vrelo vodo neposredno na vrečo.

Vsaka zelišče ljubi vodo, zato pustite, da se arome izločijo iz aromatične mešanice sestavin. 

Pripravite si vedno ustrezno količino vode z namenom, da je tako pripravljen čaj optimalno priravljen in kar se da svež. 

Sestavine izdelka

janež (42,5%), seme navadnega sladkega komarčka (22,5%), kardamoma(15%), prah sladkega korena, seme koriandra, koren kurkume.

 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pukka organic Pukka organic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov