Pukka spirulina, 150 tablet

Izdelek je 100 % organskega in naravnega izvora. Izdelek je 100 % organskega in naravnega izvora.
517062 21924

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pukka spirulina je prehransko dopolnilo, bogato z algo, ki ji rečemo spirulina.
Spirulina je, kot že samo ime pove, spiralasta alga; Pukka dopolnilo pa vsebuje le ekološko pridelano algo, ki ji pravimo tudi modro zelena alga!

Spirulina ima namreč to moč, da zagotovi hranljivost ob enem pa vaše telo tudi okrepi! Ta modro zelena alga živi na račun sončne svetlobe in je eno bogatejših prehranskih dopolnil in živil na svetu.

Odvisno od samega medija, kjer spirulino gojijo, zavisi koliko aktivnih ter krepilnih komponent bo spirulina zares vsebovala! Ker je Pukka spirulina organsko pridelana vsebuje več kot 100 hranilnih snovi, precej od njih pa tudi antioksidantov.
Fikocianin je eden takšnih, poleg tega pa najdemo tudi aminokisline, različne minerale ter vitamine, aminokisline ter ostala živila. Med vitamini izstopajo predvsem vitamini skupine B.

Izdelek je 100 % organskega in naravnega izvora.

Kako izdelek Pukka uporabljamo?

V prvem tednu jemljite 2-4 tablete dnevno s tekočino oziroma Pukka aloe vero nato nadaljujte s šestimi tabletami dnevno!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pukka organic Pukka organic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede