Pura Natura hidratantna krema, 50 mL

Krema bogata z vitamini, eteričnimi olji in mineralnimi solmi, izvlečki šipka, sladkih mandljev in pšeničnih kalčkov. Krema bogata z vitamini, eteričnimi olji in mineralnimi solmi, izvlečki šipka, sladkih mandljev in pšeničnih kalčkov.
2419 2419

Ocene in mnenja

Opis

Bogata je z vitamini, eteričnimi olji in mineralnimi solmi, izvlečki šipka, sladkih mandljev in zlasti pšeničnih kalčkov, ki vsebujejo veliko vitamina E. Poleg tega vsebuje krema še sok kalabrijskih pomaranč, ki je bogat z vitaminom C, ter najboljše afriško čisto maslo karité. Koži vrača dobro počutje in mladost.

Količina

50 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Mehanizem delovanja večine antiparazitskih zdravil ni popolnoma pojasnjen. Zdravljenje parazitskih okužb ne igra vloge samo pri zmanjševanju obolevnosti in smrtnosti ljudi, ampak je pomembno tudi pri zmanjševanju prenosa parazitskih okužb. Mnogo zdravil za zdravljenje parazitskih bolezni ima hude stranske učinke, zato je pred začetkom zdravljenja treba upoštevati zdravstveno stanje bolnika, odpornost parazitov na zdravila, točno predpisano količino odmerka in toksičnost zdravila. Skrbno je treba spremljati uspešnost zdravljenja.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede