Pura natura Vrtnica - piling za obraz, 100 mL

Piling za obraz čisti in tonificira. Piling za obraz čisti in tonificira.
3574 3574

Ocene in mnenja

Opis

Piling za obraz Pura natura Vrtnica čisti in tonificira. Čiste esence treh sort vrtnice se zlivajo v proizvodu Semplicemente Rosa.
Naraven scrub za obraz je bogat s kakovostnimi hranilnimi snovmi.

Ob redni uporabi, dvakrat ali trikrat tedensko z rahlo masažo na vlažni koži, učinkovito odstranjuje nečistoče s kože obraza zahvaljujoč mikrozrncem iz lupin mandljev in orehov. Kožo tonificira, da znova zasije.

DERMATOLOŠKO TESTIRANO

Pakiranje: 100 ml

Izdelek je trenutno na voljo samo v spletni trgovini.

O liniji Pura natura Vrtnica:

Kozmetični proizvodi Pura Natura združujejo v svoji nežni, prečiščeni in učinkoviti sestavi le najboljše naravne učinkovine in jih ponujajo vaši koži v prid. Bogati so z izvlečki. Vsi proizvodi so narejeni na rastlinski osnovi in vsebujejo naravne detergente, rastlinska olja, masla in voske, ki imajo visoko afiniteto do kože, prav tako pa ne vsebujejo parafina in tenzidov, pridobljenih iz nafte.

enostavno vrtnica

Destilirana voda iz cvetnih listov stolistnega šipka (Rosa centifolia) tonificira in poživlja, izvleček iz cvetnih listov damaščanske vrtnice (Rosa damascena) deluje kot regenerativno sredstvo, ki tudi čisti, olja rjastordečega šipka (Rosa Rubiginosa) kožo nahranijo in omehčajo. Tri učinkovine v funkcionalnih koncentracijah, izvlečki treh različnih sort vrtnice, nudijo vaši koži prijetno in učinkovito nego, združeno z dragocenim in elegantnim vonjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Od seroloških testov, ki jih v vsakdanji diagnostiki ne uporabljajo, so na voljo: posredna ali indirektna hemaglutinacija (IHA), encimski test (ELISA) in gel difuzija (CD). Mikroskopska preiskava nativnega preparata je še vedno najzaneslivejša metoda (Mathews in Healy 1983, Yule in sod., 1987).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja