Pure Altitude bogata krema za obraz, 50 mL

Svilnata tekstura kreme vrača utrujeni koži energijo in jo stimulira kot voda iz ledenika. Svilnata tekstura kreme vrača utrujeni koži energijo in jo stimulira kot voda iz ledenika.
12840 12840
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Svilnata tekstura kreme vrača utrujeni koži energijo in jo stimulira kot voda iz ledenika. Navlaži še tako dehidrirano kožo s čisto gorsko vodo iz vznožja Mont Blanca ter ima anti-aging učinek. Vpliva na sintezo aquaporina in s tem zago­tovi optimalno hidratacijo.
Planinske rastline, kot so planika, divji pelin, davidova budleja in angelika, zdržijo v ekstremnih podnebnih pogojih v naravi.
Izvlečki rastlin kožo ščitijo in regenerirajo v različnih vremenskih pogojih. Dodano olje, pridobljeno iz stebel vrtnic, kožo neguje in jo nahrani z omega 6 maščobnimi kislinami.

Uporaba

Zjutraj in zvečer nanesite na celoten obraz, vrat in prsi.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Raziskovalen posameznik razmišlja abstraktno in miselno poglobljeno, vendar izrazito ponotranjeno. Je zelo radoveden in analitično raziskovalen, natančen in vztrajen, vendar previden in kritičen. Raje ima mir in poglobljene razprave v malih skupinah kot hrupne druščine. Do sebe je nezahteven in skromen. Zaradi študija in znanstvenih raziskav se večkrat umakne v samoto. Včasih je čudaški in nepriljubljen.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja