Pure Altitude eliksir za obraz z rastlino maka koren, 30 mL

Eliksir, ki bazira na olju, kožo pomiri in ji ponuja vse potrebne sestavine. Eliksir, ki bazira na olju, kožo pomiri in ji ponuja vse potrebne sestavine.
540765 12850
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Eliksir, ki bazira na olju, kožo pomiri in ji ponuja vse potrebne sestavine. Utru­jeni koži in koži brez življenja vrača svežino in vitalnost. Oljni serum se zelo dobro absorbira. 100% naravna formula, brez vonja in barvil.

Namenjen je vsem, ki so izpostavljeni negativnim vplivom okolja, kot je na primer mestni način življenja.

Uporaba

Vsak večer, kot 28-dnevna nega. Nanesite na obraz in vrat po čiščenju.

Aktivne sestavine: planika, alfa bisabol iz kamilice, maca koren, olje iz semen maline in rimske kamilice, olja iz pšenice in sezama.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Genetske značilnosti določenih živčnih povezav in iz njih izhajajoča matematično-logična jezikovna skladnost določajo način mišljenja pri vsakem od nas. Le-ta naj bi bil pri vsakem drugačen, če ne bi vanj tako pogosto vdirali vzorci iz okolja. Ta »socialni- vdor je včasih dobrodošel, včasih pa moralno-etično nesprejemljiv, saj daje prednost običajnemu izražanju, medtem ko opisovanje doživetij v prispodobah pojmuje kot pesniško in neobičajno. Bogastvo jezikovnega in miselnega izrazja se s tem skrči na golo sporočanje. Pomembno je, da šolarju dopustimo njemu lasten način izražanja doživetij v materinščini in s tem spodbujamo njemu lasten način mišljenja; tako se njegov jezik polni z duhovno vsebino. Prepoved materinega jezika ali omejevanje svobode govora je zato kulturni zločin in nasilje najhujše vrste.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja