Pure Altitude Extreme Reparation obnovitveni balzam za obraz in telo, 50 mL

<p>Pure Altitude Extreme Reparation je SOS obnovitveni balzam za obraz in telo, ki pomirja, &scaron;čiti in neguje kožo.</p>

Pure Altitude Extreme Reparation je SOS obnovitveni balzam za obraz in telo, ki pomirja, ščiti in neguje kožo.

8782 8782

Ocene in mnenja

Opis

Pure Altitude Extreme Reparation obnovitveni balzam za obraz in telo predstavlja kozmetični izdelek, ki je vse v enem - za nego kože, s planiko in oljem iz semen malin, ki popravlja, pomirja, ščiti in neguje kožo.

Njegova formula, obogatena z eteričnimi olji (sivke, koriandra, mete, pomaranče, grenivke, žajblja in geranije) pomirja razdraženo in občutljivo kožo, povzročeno zaradi mrazu, sonca, stresa in škodljivih zunanjih vplivov (smog, prah). Nepogrešljiv »SOS« balzam za vso družino.

Uporaba izdelka Pure Altitude Extreme Reparation obnovitveni balzam

Nanesite balzam večkrat na dan, po potrebi, na poškodovano kožo obraza in telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Oplojeno jajčece je zdaj v maternici. Spremljali ga bomo devet dolgih mesecev. Vsak dan se bo mirno, a vztrajno spreminjalo in se razvijalo v lepega otroka.

Prve tri do štiri dni oplojeno jajčece obotavljajoče lebdi . Naj pristane tu ali malo dlje? Išče prostor, ker bo preživelo nosečnost. Ko ga izbere, se pritrdi na sluznice. Ta se je na njegov prihod že pripravila, se zadebelila za lažji sprejem. Nato ga bo ovila in ga nahranila s pomočjo krvnih žilic, ki jo napajajo. To imenujemo vgnezdenje.

V notranjosti oplojenega jajčeca je vse veliko bolj živahno. Saj se še spomnite, kajne? Ob združitvi jeder semenčice in jajčece je nastala zigota, ki se je kmalu začela deliti, tako da se je vsaka celica ponovno delila naprej. To gmoto celic, ki bodo zrasle v dojenčka, sedaj imenujemo ZARODEK.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja