Pure Altitude hidrantno regenerativna emulzija za obraz, 40 mL

Lahek hitro vpijajoč losjon kožo vlaži, ji daje občutek svežine in jo intenzivno regenerira. Lahek hitro vpijajoč losjon kožo vlaži, ji daje občutek svežine in jo intenzivno regenerira.
12847 12847

Ocene in mnenja

Opis

Lahek hitro vpijajoč losjon kožo vlaži, ji daje občutek svežine in jo intenzivno regenerira. Primeren je za vse tipe dehidrirane kože.

Aktivne sestavine

Komplex "SAP of life" [moč življenja], kalčki črnega ribeza, borovnice, karite­jevo maslo, cvetna vodica ognjiča, aloe vera, hialuronska kislina, semena ma­lin, šipek, sezamovo olje.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi v šolskih sistemih naj bi poudarjali enakovrednost športne vzgoje, matematike in jezika. Na urnikih osnovnih in srednjih šol bi morali biti ti trije predmeti vsak dan, če naj bi šolanje pojmovali kot razvijanje osebnosti v celoti. Ostali učni predmeti so šele na drugem mestu. Gibalno-čutni razsežnosti se npr. pridružijo zdravstvena vzgoja, ekologija, geografija, gospodinjstvo in gospodarstvo, matematični razsežnosti npr. biologija, kemija, fizika in računalništvo, jezikovni pa npr. tuji jeziki, zgodovina, psihologija in filozofija. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja