Pure Altitude hranilna regenerativna emulzija za obraz, 40 mL

Krema je primerna predvsem za izsušeno in utrujeno kožo. Krema je primerna predvsem za izsušeno in utrujeno kožo.
12848 12848

Ocene in mnenja

Opis

Bogata, hitro vpijajoča emulzija, ki neguje kožo in ji daje hitro olajšanje. Tekstura kreme je zelo hranljiva. Koža je globinsko regenerirana, mehka in vitalna. Krema je primerna predvsem za izsušeno in utrujeno kožo.

Aktivne sestavine

Komplex "SAP of life" [moč življenja], kalčki črnega ribeza, borovnice, navadni rakitovec, karitejevo maslo, cvetna vodica ognjiča, aloe vera, hialuronska kis­lina,semena maline, šipek, sezamovo in jojobino olje.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tako imenovane športne, matematične ali jezikovne srednje šole so vprašljive vsakič, ko silijo v ospredje z enim od treh osnovnih učnih predmetov, in sicer na račun drugih dveh. V teh namenskih srednjih šolah naj bi omejili učne predmete iz drugega kroga. Pravzaprav bi jih lahko omejili povsod, saj so predmetniki osnovnih in srednjih šol preveč natrpani z vsebinami, ki bolj služijo znanju kot razvoju osebnosti šolarja. To je seveda le moja laična pripomba, saj nisem strokovnjak za šolske urnike.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov