Pure Altitude parfum za prostor snežno cvetje, 100 mL

<strong>Pure Altitude parfum za prostor snežno cvetje je parfum za prostor s svežim vonjem iz gorskih strmin.<br></strong> Pure Altitude parfum za prostor snežno cvetje je parfum za prostor s svežim vonjem iz gorskih strmin.
8781 8781

Ocene in mnenja

Opis

Ko sneg skopni iz gorskih pobočij, zadiši po spomladanskih gorskih cvetlicah. divja narcisa, ciklama in košeničnica vam bodo pričarale nežno spomladansko vreme, prepleteno s svežino cvetja in aromatičnih zelišč: divji timijan, rožmarin, meta in pehtran. Vonj, ki nastane spominja na sveže pokošeno travo.

Uporaba Pure Altitude parfuma za prostor

Sprej držite vsaj 0,5 m oddaljen od površin, ki so očutljive na parfume in kemikalije (zavese, pohištvo, tkanine,...).

Opozorilo ob uporabi Pure Altitude parfuma za prostor

Shranjevati izven dosega otrok. Zelo vnetljivo. Če pride v stik z očmi ali kožo, močno izpirati. Izdelek ni primeren za uživanje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Odiseja življenja - pripoved za otroke in bodoče starše

Jajčece se ukloni le eni, potem pa nemudoma ustvari novo ovojnico, ki drugim semenčicam prepreči oploditev.

Začenja se novo obdobje. V dvanajstih urah po nori dirki in težko pridobljeni zmagi se jedri obeh spolnih celic zlijeta. Nastane novo Jedro, v katerem je triindvajset maminih in triindvajset očetovih KROMOSOMOV.

Ti bodo oplojenemu jajčecu napisali edinstveno zgodbo v šestinštiridesetih poqlavjih, da se bo le to po njenih navodilih lahko razvilo v zarodek, dojenčka, otroka, pubertetnika, odraslega človeka in se na večer življenja tudi postaralo. Mama in oče sta se ljubila pred osemnajstimi urami.

Migetalke v steni jajcevoda, ki so prej nagajale semenčicam, zdaj potiskajo oplojeno jajčece v nasprotno smer proti maternici. Tam se bo jajčece vgnezdilo ter začelo rasti in se razvijati ... A pojdimo lepo po vrsti. Se še spominjate neoplojenega jajčeca, podobnega soncu? Zdaj je oplojeno in se bo, kot vesoljska ladja na Luni, namestilo na sluznice v maternici, organu, velikem približno šest centimetrov. Tako se vse začne. Že milijone let.
Odlomek je iz knjige Odiseja življenja; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja