Pure Altitude piling za obraz z žiti, 50 mL

Piling Cereal Flakes Exfoliating Care odstranjuje od­mrle kožne celice. Piling Cereal Flakes Exfoliating Care odstranjuje od­mrle kožne celice.
12839 12839

Ocene in mnenja

Opis

Ta izdelekje bogat kot žitarice. Piling Cereal Flakes Exfoliating Care odstranjuje od­mrle kožne celice. Koži povrne naravni sijaj in enakomerno polt. Po uporabi izdelka je koža izjemno gladka.

Izdelek se uporablja dvakrat tedensko. Na obraz nanesite tanko plast, izogibajte se predelu okoli oči. Počakajte, da izdelek učinkuje in se na koži posuši, nato pa z rahlimi gibi prstov odstranite piling z obraza. Na koncu sperite z vodo.

Aktivne sestavine in učinek

Planika - antioksidant, ima anti-aging učinek in kožo revitalizira;
Oves in ječmen - kožo navlaži in prestrukturira;
Borovnice - prečiščuje kožo;
Pšenični kalčki in mandljevo olje - mehčajo in vlažijo kožo;
Bela kopriva - čisti kožo in jo nahrani s potrebnimi minerali;
Prah iz lupine mandlja - odstrani odmrle celice.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Načelen posameznik razmišlja široko, vendar čustveno (asociativno) ponotranjeno, da oblikuje izrazite moralno-etične norme za svoj življenjski slog. Zato je trezen in jasnih nazorov. Ne izgublja besed po nepotrebnem in ne odstopa od svojih načel. Govori glasno, prostodušno, odkrito, vendar dovolj egoistično in gospodarno, saj misli na lastne koristi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja