Pure Altitude serum gel za predel okoli oči, 15 mL

Ta serum vrača mladosten videz predelu okoli oči, ki postane mehak kot sam cvet planike. Ta serum vrača mladosten videz predelu okoli oči, ki postane mehak kot sam cvet planike.
512303 12842

Ocene in mnenja

Opis

Brez parabena, brez fenoksietanola.
Ta serum vrača mladosten videz predelu okoli oči, ki postane mehak kot sam cvet planike. Ima efekt napenjanja kože v predelu okoli oči. Zmanjša gubice in sprosti predel okoli oči.
 
Združuje močne aktivne sestavine; čista in osvežilna voda, pridobljena iz srca  Alp, skupaj s kompleksom aquaporina, zagotavlja optimalno vlago in zgladi drobne linije. Arnika in posebni peptidi delujejo tako, da odstranijo temne kolobarje okoli oči. Planika in ostale planinske rastline pa kožo obnovijo.

Uporaba

Nanesite 2x dnevno, zjutraj in zvečer. Majhno količino Seruma Contour des yeux na nesite na predel okoli oči.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Da bi lahko kar koli spremenil glede sebe oz. v sebi, mora šolar najprej odkriti sebe, lastno duhovnost torej, da bi menjal tisto, kar je zanj v odnosu do okolja moteče. Učenje zato ni le pasivno sprejemanje navodil ali znanj, ki jih ponuja okolje, ampak je predvsem delo s samim seboj. Le na ta način se lahko šolar dejavno (aktivno) vključuje v življenje. Sčasoma bo sprevidel, da je bistvo življenja raziskovanje in razvijanje lastne osebnosti, ne doseženo znanje ali ugodje. Smisel je namreč v dogajanju, ki razpira vedno nove možnosti, nove prilagoditve in nova spoznanja, ne v zaključku ali v končnem ugodju. Življenje je nenehno dogajanje - kadar gre za zaključevanje ali »počitek na lovorikah«, pomeni, da gre b koncu. Isto velja za katero koli dogajanje: kadar se ne zaključi s plodno praznino, se za vedno izteče in ostane kot suha veja na drevesu življenja. Tako se konča tudi vsako znanje, ki se ne nadaljuje z novim učenjem.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja