Pure Altitude suho olje za telo in lase, 100 mL

To je 100% naravno olje, ki ščiti kožo in lase pred škodljivimi znanjimi vplivi. To je 100% naravno olje, ki ščiti kožo in lase pred škodljivimi znanjimi vplivi.
12883 12883

Ocene in mnenja

Opis

To je 100% naravno olje z močnim antioksidacijskim delovanjem, ki ščiti kožo in lase pred škodljivimi znanjimi vplivi, kot so veter, dež, sonce, smog in mraz.

Kožo nahrani in ne pušča mastnih sledi, medtem ko lasem povrne mehkobo in sijaj.

Aktivne sestavine in učinki

ester jojobe - regenerira,
olje sončnice hrani in mehča,
olje slive-poživi,
planika ima anti-agign in zaščitni učinek,
pšenični kalčki in olja sezama - vežejo proste radikale.

Sestavine so pridobljene iz ekoloških kmetijskih kultur.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Podatki, namenjeni k centrom, se lahko okrepijo, zavrejo ali izbrišejo. Brišejo se moteči, nesmiselni, nerazumljivi in enolični podatki, zavrejo pa tisti, ki prihajajo v prehitrih zaporedjih. Preveč številni podatki namreč povzročajo preveliko zasičenost, ki jo srednji možgani doživljajo kot neugodje in se nanje odzovejo z odpori, to naj bi upoštevali predvsem strokovnjaki za šolske urnike. Učitelji in starši pa lahko vplivamo na oblikovanje prepričanj, ki izhajajo iz privzetih ali z izkušnjo pridobljenih vedenjskih vzorcev. Od njih je namreč odvisno oblikovanje stališč glede učenja nasploh, saj volja do učenja in želja po znanju izhajata prav iz šolarjevih stališč in prepričanj. Od teh stališč bo odvisno, koliko, kje, kdaj in kako se bo učil, predvsem pa, kakšen bo njegov namen (cilj). Če šolar pozna namen učenja, z voljo in željo brez težav usmeri pozornost. Od oblikovanja prepričanj bodo odvisni vera vase, upanje in zaupanje vase, volja in želja po učenju. Prepričanja pa se oblikujejo preko izkušenj, ne preko zapovedi. Če ste vašega šolarja razvad ili, ga verjetno ne boste prepričali, da je edina pot do uspeha (znanja) napor.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja