Pure Altitude ultra regeneracijska krema za obraz, 40 mL

Bogata krema, ki obnavlja in nahrani razdraženo in utrujeno kožo. Bogata krema, ki obnavlja in nahrani razdraženo in utrujeno kožo.
930881 12849
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Bogata krema, ki obnavlja in nahrani razdraženo in utrujeno kožo. Koža postane ponovno prožna, brez občutka napetosti. Krema ima zelo bogato teksturo. Primerna je za vse tipe kože, še posebej za občutljivo.

Aktivne sestavine

Kompleks "SAP of life" [moč življenja], karitejeva maslo, ekstrat, pridobljen iz kalčkov vrtnice, aloe vera, hialuronska kislina, koščice sliv, olje mareličnih koščic in hladno stisnjena olje jojobe.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za razvoj osebnosti mu bo potem zmanjkalo časa. 
Jezik je najpomembnejša osnova mišljenja. Izhaja iz genetskega načina povezav živčnih mrež, ki omogoča svojevrstno »matematično jezikoslovje«, tj. logično sklepanje pri sestavljanju besed v smiselne in slovnično ustrezne zveze. Ameriški jezikoslovec in sociolog N. Chomsky je dognal, da so splošna slovnična pravila skupna vsem jezikom in so določena genetsko. Otroci so namreč sposobni ustvarjati slovnične oblike, za katere prej nikoli niso slišali. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja