Pure Altitude ultra regenerativen anti-age serum, 30 mL

Luksuzni kompleks "SAP OF LIFE" ima anti-age in regenerativen učinek. Luksuzni kompleks "SAP OF LIFE" ima anti-age in regenerativen učinek.
12851 12851
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Luksuzni kompleks "SAP OF LIFE" ima anti-age in regenerativen učinek.
Ta naravni serum vsebuje energijo iz čiste narave, skupaj z aloe vero, slivo in oljem marelice, obogaten z karitejevim maslom, borovnico in bisabolom v kombinaciji s hialuronsko kislino.

To je edinstven izdelek proti staranju kože. Koža postane vidno bolj mehka, sijoča in brez finih linij ter gub.

Aktivne sestavine: "SAP OF LIFE" - ekstrakt planike, Artarkticin®, koren perujske rastline maca in ekstrakt breze.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pisal sem že o treh načinih povezovanja živčnih mrež, iz katerih izhajajo tri oblike mišljenja: vzročno (konkretno, analitično), asociativno (vezano, sintetično) in celostno (večpomensko, holistično). Njim sledijo trije načini jezikovnega izražanja, ki jih predstavljam v nadaljevanju. 
Analitično izražanje je ozko usmerjeno na posredovanje natančnih in logično jasnih sporočil, ko je potrebno jasno razumevanje, pojasnjevanje, opredeljevanje, raziskovanje ali reševanje neke vnaprej določene razumske naloge ali dogajanja. Zaradi težnje po natančnosti se kar se da izogiblje opisu čustvenih vsebin in doživljanja določenega dogajanja, saj bi bilo vpletanje čustev ali doživetij preveč subjektivno in moteče. Analitično izražanje je sicer natančno in jasno, vendar ozko in skopo, namenjeno je predvsem znanstvenim strokam in pravosodju. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja