Pure Altitude začitna krema za roke, 60 mL

Kremasta tekstura kreme omogoča, da jo koža hitro vpije. Kremasta tekstura kreme omogoča, da jo koža hitro vpije.
12857 12857

Ocene in mnenja

Opis

Ta krema neguje, mehča in obnavlja občutljivo in poškodovano kožo na rokah. Kremasta tekstura kreme omogoča, da jo koža hitro vpije. Roke imajo bolj mehko in gladko kožo, brez mastnih sledi.

Aktivne sestavine in učinek

Planika - kožo ščiti in ima anti-aging učinek; arnika in ameriški slamnik - kožo regenerira; lešnikovo olje in maline - kožo nahrani in zmehča.

O kozmetiki Pure Altitude

Navdih izdelkov Pure Altitude za močno in učinkovito delovanje izvira iz gorskih rastlin. Pure Altitude združuje dobre lastnosti rastlin, ki so nabrane v samih gorskih vrhovih. Poglavitna roža med gorskimi cvetlicami je planika. Izbrana je bila kot sestavni del izdelkov Pure Altitude, saj je močan antioksidant, obogaten z minerali ter dober vlažilec. Planika je, zahvaljujoč svojemu edinstvenemu naravnemu sistemu samoobrambe, odporna na izjemno nizke temperature in izredno močno sončno svetlobo. Izvleček planike v izdelkih Pure Altitude kožo okrepi, zaščiti, obnavlja in navlaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Šolarjevi možgani pač niso računalnik za shranjevanje oz. kopičenje podatkov. 

Dražljaji, ki bi želeli priti do možganske skorje kot ozaveščeno dogajanje, se na poti proti centrom večkrat »filrrirajo«. Prvi filter so že čutila sama, naslednji je mreževina v možganskem deblu, sledi še filter na območju talamusa v srednjih možganih. Za propustnost podatkov sta zato nadvse pomembna izraznost čutil in gibal ter preoblikovanje gibalno-čutnih zaznav v srednjih možganih - zlasti je pomembna nevrotransmiterska dejavnost, ki omogoči čustveno opredelitev podatkov. Najbolj odločilen filter pa predstavljajo asociativno in projektivno nitje obeh možganskih hemisfer, sinaptični preklopi in stanje nevrotransmiterjev, ki določajo način in izrazitost povezav v živčnih mrežah. Zadnji filter so sinaptične membrane živčnih celic. Do centrov v možganski skorji pridejo le podatki, ki so dovolj zanimivi in dovolj izraziti. To seveda velja za podatke 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Altitude Pure Altitude
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov