Pure Beginnings naravna peneča kopel, 250 mL

<strong>Pure Beginnings naravna peneča kopel je prijetna mešanica naravnih vegansko usmerjenih sestavin, ki nudijo vašemu otroku le najboljšo nego z mehurčki in aloe vero. </strong> Pure Beginnings naravna peneča kopel je prijetna mešanica naravnih vegansko usmerjenih sestavin, ki nudijo vašemu otroku le najboljšo nego z mehurčki in aloe vero.
533424 23059

Ocene in mnenja

Opis

Pure Beginnings naravna peneča kopel je prijetna mešanica naravnih vegansko usmerjenih sestavin, ki nudijo vašemu otroku le najboljšo nego z mehurčki in aloe vero.

Peneča kopel bo navdušila vašega otroka, zato bo kopanje s to kopeljo otroku v velik užitek. Kopanje je potrebno izvajati v spremstvu odrasle osebe, nikoli otroka ne pustite samega v kopalni kadi.

PH vrednost kopeli znaša okoli 5, kar je rahlo kisel medij. To je izrednega pomena, saj tako kopel ne ruši zaščite kože (tako imenovana kožna bariera), ki je prav tako rahlo kisla. Kopel je do kože vašega otroka izrazito prijazna, jo neguje, lobinsko vlaži ter po prenehanju kopanja ne izsušuje.

V kolikor je otroška koža ekstremno občutljiva na kakršen koli izdelek se o uporabi posvetujte z zdravnikom ali dermatologom.

Sestavine Pure Beginnings naravne peneče kopeli

Penilno sredstvo - ni kemična snov, zato kože ne iritira. Naraven dodatek nudi koži izrazito penilno in čistilno sposobnost, ob enem pa ne izpere koži naravnih olj, ki nastajajo kot kožna bariera.

Olje pomaranče - kožo pomirja in deluje regenerativno na površini kože. Penečo kopel prijetno odišavi ter pomirja vašega otroka.

Organski ylang ylang - je prijetno in nežno dišavno sredstvo, naravnega izvora. Ob enem deluje sproščujoče na vse otroške čute.

Naraven in organski kozmetični izdelek certificiran s strani Ecocert Greenlife skladno z Ecocert standardom, ki je razpoložljiv na http://cosmetics/ecocert.com

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Beginnings Pure Beginnings
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja