Pure Beginnings organski losjon za kožo, 200 mL

<strong>Pure Beginnings organski losjon za kožo je nežno odišavljen kozmetični izdelek, primeren za nego vašega otroka. </strong> Pure Beginnings organski losjon za kožo je nežno odišavljen kozmetični izdelek, primeren za nego vašega otroka.
23061 23061

Ocene in mnenja

Opis

Pure Beginnings organski losjon za kožo je nežno odišavljen kozmetični izdelek, primeren za nego vašega otroka.

Organski losjon je nežno odišavljen z prijetnim ekstraktom sivke, ki pomirja ter rožmarina, ki poskrbi za prijetno odišavljen kozmetičen izdelek.
Od časa do časa je koža vašega otroka izrazito suha, to se dogaja še posebej v času kurilne sezone, ko je notranji zrak izrazito suh. Koža se posledično izsuši in postaja vedno bolj iritirana.

Negovalni losjon kožo vašega otroka navda z veliko količino hranilnih ter hidratantnih komponent, ki naredijo kožo vašega otroka gladko, nežno, negovano ter zaščiteno pred delovanjem zunanjih dejavnikov, ki tudi lahko še dodatno iritirajo otroško kožo.

Sestavine Pure Beginnings losjona

Baobab izvleček - velja za enega zelo cenjenih sadežev, ki nudi vaši koži visoko vsebnost naravnega vitamina C (ta je poznan kot močan antioksidant, ter nudi zaščito celic dermisa). Ker je vitamin C nujen pri razvoju ter produkciji kolagena, koža postane bolj elastična, na videz bolj ohranjena ter zaščitena. Vitamin C deluje tudi proti radikalsko, saj nevtralizira njihovo delovanje.

Vitamina A in B - vitamina kožo obraza/telesa krepita ter jo ob enem tudi globinsko vlažita.

Karitejevo maslo - karite maslo je povsem naravno, organske pridelave. Velja za naravni vlažilec kože, obogaten pa je tudi s številnimi vitamini in sicer z A, E in F vitaminom.
Organsko karitejevo maslo je naravni vlažilec kože. Bogato je z vitamin A, E in F, ki so

Sivkino olje - kožo pomirja ter nudi prijeten pomirjevalni učinek.

Naraven in organski kozmetični izdelek certificiran s strani Ecocert Greenlife skladno z Ecocert standardom, ki je razpoložljiv na http://cosmetics/ecocert.com

Uporaba Pure Beginnings organskega losjona

Losjon uporabite 2 do 3 krat tedensko oziroma pri bolj suhi otroški koži po potrebi tudi večkrat.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pure Beginnings Pure Beginnings
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede