Pure Dermogel z oceanskimi algami, 50 mL

Omeji in preprečuje težave z nečisto in aknasto kožo. Omeji in preprečuje težave z nečisto in aknasto kožo.
481271 2547

Ocene in mnenja

Opis

Omeji in preprečuje težave z nečisto in aknasto kožo zahvaljujoč učinkovini iz morskih alg Laminaria, saj ti izvlečki regulirajo proizvodnjo loja. Ne vsebuje popolnoma nobenih mineralnih olj in drugih mastnih snovi, ki zapirajo pore, pomaga obnoviti in zadržati ustrezno stopnjo vlažnosti in kislosti kože

Učinkovine

    90% čistega gela aloe vere

    ALOE SKIN PURE COMPLEX: izvleček alge Laminaria regulira izločanje loja, rastlinski hidratantni faktor, pantenol, vitamin F.

Nasvet za uporabo

majhno količino gela nanesite po čiščenju obraza, dvakrat dnevno.  Dolgotrajno navlaži kožo in zmanjša svetleč masten videz kože. Primeren za normalne in/ali mešane tipe kože. Odlična podlaga za ličenje.

Količina

50 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Praživali so okrogle, jajčaste, vretenaste ali spreminjajo obliko, ko so aktivne. Velike so nekaj mikromilimetrov do nekaj milimetrov. Aktivno obliko imenujemo trofozoit, ne aktivno mirujočo obliko pa cista.

PARAZITOLOGIJA ČLOVEKA

V ugodnih pogojih so praživali v t. i. vegetativni obliki ali trofozoitu (gr. trophe = hrana, trephein = hraniti). Trofozoit je aktivna, premikajoča in prehranjujoča oblika. Zgrajen je iz citoplazme in jedra ali nukleusa. Mnogo vrst ima več kakor eno jedro vse življenje ali pa samo v posameznem obdobju življenjskega razvoja. V citoplazmi, zunanji redkejši ektoplazmi in notranji gostejši endoplazmi so poleg jedra še mitohondriji, Golgijev aparat, endoplazemski retikulum, parabazalna telesca, peroksisomi, hidrogenosomi, glikosomi, ekstrusomi, mikrosomi, kromatofilna telesca z beljakovinami, mikrosomi, prebavne vakuole in vakuole z glikogenom. Praživali so obdane s celično membrano, plazmalemo, ki je dvoplastna in sestavljena glede na vrsto organizma iz različnih proteinov in dveh plasti lipidov. Nekateri bičkarji in migetalkarji so obdani z membrano, t. i. pelikulo. Pri nekaterih amebah, je ovojnica le nakazana in jo imenujemo haptogena membrana.

Praživali so heterotrofne (nefotosintetske). Hranijo se s trdno hrano, s t. i. fagocitozo, ali s tekočo hrano, pinocitozo. Nekateri ciliati se hranijo skozi citostomo, "ustno odprtino", ostanke hrane pa izloča ekskretorna vakuola ali citopiga, "analna odprtina".
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Natura house Natura house
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja