Puritan's Pride česen 1000 mg brez vonja, 100 mehkih kapsul

<p>Puritan's Pride česen 1000 mg brez vonja je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse, ki želijo uživati v kvalitetnih prehranskih dopolnilih.</p>

Puritan's Pride česen 1000 mg brez vonja je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse, ki želijo uživati v kvalitetnih prehranskih dopolnilih.

923826 13090

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride česen 1000 mg brez vonja je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse, ki želijo uživati v kvalitetnih prehranskih dopolnilih.

Kadar se uživa česen, se pogosto pomisli na zdravje in korist žilja ter kardiovaskularnega sistema. (On hold Botanicals)

Izvleček česna v prehranskem dopolnilu Puritan's Pride česen ne povzroča neprijetn vonj po zaužitju, prav tako ni neprijetnega spahovanja pnekaj časa po zaužitju tega dopolnila.

Antioksidativna moč prehranskega dodatka tako vsebuje številne za organizem koristne sestavine.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Kako česen deluje?

Več o delovanju česna si lahko preberete na gornji povezavi, kjer so vsi njegovi učinki do potankosti razloženi.

Navodila za uporabo Puritan's Pride česen prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe.

Odrasli naj odmerijo po eno mehko kapsulo dnevno z obrokom. Kapsula naj se zaužije s kozarcem vode.

Sestavine 1 kapsule Puritan's Pride česen dopolnila

10 mg vrhunskega česnovega ekstrakta v razmerju 100:1. Ekstrakt je brez vonja in ne povzroča spahovanja.

Sestavine: Česen brez vonja (Allium sativum) (10 mg 100: 1 ekstrakt , kar ustreza 1000 mg* svežega česna), sojino olje, želatina (kapsula), rastlinski glicerin (sredstvo za ohranjanje vlage).* Dnevna vrednost ni določena.

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Izdelek ni primeren za nosečnice, prav tako ni primeren za doječe matere.

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bolečine v danki

V primeru tromboziranega hemoroidalnega vozliča, ki nekaj dni povzroča težave, le-tega zdravnik družinske medicine ali kirurg izreže ambulantno v lokalni anesteziji. Po odstranitvi vozliča so pogosto prisotne bolečine še nekaj dni, zato je potrebno redno jemanje analgetikov, skrb za mehko blato in izvajanje sedeče kopeli v hipermanganu, kamilicah ali hrastovem lubju trikrat na dan. Pri anorektalnem ognojku je vedno potrebno kirurško zdravljenje. Če se sprememba ponavlja, pa je potreben pregled, da se izključi eventulna fistula.

Po samem kirurškem posegu je potrebno skrbeti za redno odvajanje mehkega blata in analno higieno, ob bolečinah pa je potrebno vzeti analgetik.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov