Puritan's Pride Naravni Vitamin E 100, 100 mehkih kapsul

Puritan's Pride E vitamin 100 IE je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega E vitamina, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in E vitamina, ki je vanj vkomponiran. Puritan's Pride E vitamin 100 IE je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega E vitamina, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in E vitamina, ki je vanj vkomponiran.
946087 27519

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 20. 04. 2015 02:00
super Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride E vitamin 100 IE je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega E vitamina, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in E vitamina, ki je vanj vkomponiran.

Delovanje E vitamin dopolnila

Močan ekstrakt E vitamina nudi izrazito antioksidativno zaščito samega organizma. Močan antioksidant kot je E vitamin spada v skupino lipofilnih vitaminov, ki ščitijo vse telesne celice pred destrukcijo in uničenjem celične stene, kjer prosti radikali ponavadi primarno tudi delujejo.

Navodila za uporabo Puritan's Pride E vitamin kapsul

Odmeri naj se po 1 mehko kapsulo prehranskega dodatka, najbolje med obrokom.

Izdelek ne vsebuje umetnih arom in sladil, barvil, konzervansov, sladkorja, škroba, laktoze, soje, glutena, kvasa, rib in natrija.

Sestavine kapsul Puritan's Pride Naravni Vitamin E 100

1 kapsula vsebuje 67 mg E vitamina, kar zadosti kar 558 % dnevnih potreb organizma po tem pomemnem vitaminu.

Morebitni alergeni: soja

Izdelek ni primeren za nosečnice in/ali doječe matere. O uporabi tega izdelka v teh primerih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov