Puritan's Pride olje iz jeter polenovk 1000 mg, 60 kapsul

Puritan's Pride olje polenovk je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno s kvalitetnim oljem polenovk, poznanega po pomembnih vitaminih - predvsem A in D vitamina. Puritan's Pride olje polenovk je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno s kvalitetnim oljem polenovk, poznanega po pomembnih vitaminih - predvsem A in D vitamina.
941794 26097

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride olje polenovk je inovativno prehransko dopolnilo, obogateno s kvalitetnim oljem polenovk, poznanega po pomembnih vitaminih - predvsem A in D vitamina.

Z uporabo tovrstnega prehranskega dopolnila poskrbite za pokrivanje večino dnevnih potreb po A in D vitaminu.

Sestavine polenovkinega prehranskega dopolnila

Olje jeter polenovke iz katerega je prehransko dopolnilo tudi narejeno je nujno potrebno predvsem v času rast otroka, saj mlad otroški organizem potrebuje te pomembne nutriente.
Tako prehransko dopolnilo napolni organizem z omega maščobnimi kislinami - sem spadajo zelo pomembne mašobe in sicer EPA in DHK maščobe.
Sledijo tudi druge maščobne kisline in zelo pomebna elementa A vitamin in D vitamin, ki imata na organizem številne vplive:
  • Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, ohranjanju vida, delovanju imunskega sistema in specializaciji celic. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih sluznic in kože.
  • Vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema. Ima tudi vlogo pri delitvi celic.

Prednosti prehranskega dodatka

Prednost prehranskega dopolnila je primernost za vegetariansko usmerjene ljudi, ker pa prehranski dodatek ne vsebuje glutena, pa je kot tak primeren tudi za ljudi, ki so oboleli za celiakijo, in glutena ne smejo uživati.

Kapsule so formulirane z namenom lažjega in enostavnejšega požiranja.

Izdelek ima sposobnost hitrega delovanja, kar omogoča formulacija same kapsule.

Navodila za uporabo Puritan's Pride olje polenovk prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe, otroci lahko jemljejo le po nadzorom staršev in po predpisu zdravniškega osebja. Njegova prednost je predvsem hitro in celovito sproščanje učinkovin in primernost za bolnike s celiakijo. Zasnova samega prehranskega dopolnila je takšna, da je tableta formulirana tako, da se lažje požira.

Odrasli naj odmerijo po eno kapsulo dnevno z obrokom ali s kozarcem vode.

Sestavine 1 oljne kapsule Puritan's Pride olje polenovk

1000 mg olja iz jeter polenovke
110 mg EPA kisline
100 mg DHA kisline
2664 IU enot A vitamina
200 IU enot D vitamina
5 mg holesterola

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov