Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke, 120 želejčkov

Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse otroke, ki jim primanjkuje omega 3 maščob, ki so kvalitetne po izvoru in D3 vitamina. Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse otroke, ki jim primanjkuje omega 3 maščob, ki so kvalitetne po izvoru in D3 vitamina.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

 • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
 • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
 • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
 • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
926205 16406

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke je inovativno, cenovno dostopno prehransko dopolnilo, primerno za vse otroke, ki jim primanjkuje omega 3 maščob, ki so kvalitetne po izvoru in D3 vitamina.

Posebna lastnost teh želejčkov je sorazmerno hitro sproščanje učinkovin iz prehranskega dopolnila. Prehransko dopolnilo ne vsebuje glutena ali drugih morebitnih alergenov, ki bi povzročale neprijetne alergične reakcije v človeškem prebavnem traktu.

Otroci bodo prijetne želejčke oboževali, saj so prijetno slajeni in aromatizirani s prijetnimi aromami maline, jagode in pomaranče, kar bo otroku šlo še posebej v slast.

Omega 3 maščobe - sestavljajo jih predvsem EPK in DHK v ustreznem razmerju. Ustrezno razmerje med omenjenima kislinama ter dodatno ustrezno visoke vrednosti teh kislin so nujne predvsem v mladih letih otroškega življenja. Pomembne so za zdrav razvoj otroka in pravilen razvoj možganov.

D3 vitamin - je vitamin, ki je izrednega pomena, saj pripomore k delovanju imunskega sistema.Ker sodeluje pri absorbciji kalcijevih ionov je nujen dodatek, saj pripomore k normalizaciji kostnega tkiva, ker je pomemben pri absorbciji kalcijevih ionov, ti pa so pomembni pri delovanju prečnoprogastih mišic ter tudi srčne mišice je njegovo redno nadomeščanje izrednega pomena.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Kako delujeta Omega 3 in vitamin D3 za otroke?

 • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK). 
 • DHK ima vlogo pri delovanju možganov (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK). 
 • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK). 
 • Dodan vitamin D prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic in delovanju imunskega sistema.

Navodila za uporabo Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe.

Odrasli naj odmerijo po eno mehko želejčkovo dnevno z obrokom. želejčkova naj se zaužije s kozarcem vode ali s kakšno drugo tekočino..

Sestavine 1 želejčkove Puritan's Pride Omega 3 in vitamin D3 za otroke dopolnila

 • 468 mg ribjega olja od tega pa:
 • 125 mg Omega 3 maščobnih kislin od tega pa:
 • 100 mg DHK kisline in
 • 25 mg EPK kisline
 • Izdelek vsebuje manj kot 1 % natrijevih ionov.

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Izdelek ni primeren za nosečnice, prav tako ni primeren za doječe matere.

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Zaščitite želodec s PPI

Dnevni odmerek zaviraIca protonske črpalke (PPI), kot je esomeprazol (Nexium), lahko prepreči nastajanje razjed-pri ljudeh, ki uživajo NSAR v prosti prodaji in protibolečinska zdravila na recept.

Uživajte več jogurta

Jogurt z živo kulturo (na voljo v večini trgovin s hrano) vsebuje probiotike - dobre bakterije, ki pomagajo ohranjati ustrezno kislo okolje v želodcu. Študije ugotavljajo, da lahko te prijazne bakterije pomagajo telesu izkoreniniti Helicohacter py/ori. Pojejte lonček jogurta na dan ali vzemite l ali 2 probiotični kapsuli pri vsakem obroku in preden greste spat, več tednov, dokler se razjeda ne zaceli. Nato pa jih uživajte še več mesecev zvečer (in obenem jejte tudi jogurt!).

Žvečite vitamin C

 Eden od učinkov Helicohacter pylori in NSAR je, da povečajo oksidativni stres v želodcu, ta pa privede do vnetja in poškodbe sluznice in s tem do nastanka razjed. Zato je pametno dodajati močan antioksidant, kot je glutation, ki se v velikih količinah nahaja v želodčni sluznici. Telo ustvarja glutation iz vitamina C, zato jemljite po 500 mg glutationa ali vitamina C trikrat na dan.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov