Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu, 60 mehkih kapsul

Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo različnih omega maščob, pa tudi sterolov in fitosterolnih kompleksov, ki pripomorejo k uravnavanju nivojev holesterola v krvi. Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo različnih omega maščob, pa tudi sterolov in fitosterolnih kompleksov, ki pripomorejo k uravnavanju nivojev holesterola v krvi.
933449 27412

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje kombinacijo različnih omega maščob, pa tudi sterolov in fitosterolnih kompleksov, ki pripomorejo k uravnavanju nivojev holesterola v krvi.

Holesterol je sicer pomembna organska molekula, brez nje celica ne bi mogla obstajati, saj ta pomembna molekula pripomore k boljši fluidnosti lipidnega dvosloja celične stene. Holesterol najdemo torej v vsakem živalskem organizmu, tudi v človeškem je tako.

Prehransko dopolnilo je obogateno z najrazličnejšimi maščobami, plemenitita ga predvsem dve pomembni maščobi pod imenom DHA in EPA maščobni kislini ter druge manj poznane maščobe.

Poleg maščob pa je dodana še pomembna mešanica sterolnih estrov: beta sitosterol, kampesterol, stigmasterol.

Omega 3 maščobne kisline so izrednega pomena, saj uravnavajo krvni tlak, pripomorejo pa k nadzorovanju nivojev trigliceridov v krvi, zato je jemanje kvalitetnega prehranskega dopolnila nujno.

Vloga sterolov v organizmu

Rastlinski steroli so po sestavi podobni holesterolu, prednost tovrstnih oblik je predvse ta, da se tovrstni steroli ne absorbirajo iz prebavnega trakta in kot taki ne povzročajo zdravstenih težav, kot jih povzroča sam holesterol. Kot taki se v nespremenjeni obliki izločajo iz prebavnega trakta.

Z dodajanjem sterolov v prehrano se posledično zmanjša tudi količina vsrkanega holesterola, zato je posledično tudi vsebnost holesterola v krvi v mejah normale.

Navodila za uporabo Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe. Njegova prednost je predvsem hitro in celovito sproščanje učinkovin in primernost za bolnike s celiakijo. Zasnova samega prehranskega dopolnila je takšna, da je tableta formulirana tako, da se lažje požira.

Odrasli naj odmerijo po eno mehko kapsulo dnevno z obrokom. Kapsula naj se zaužije s kozarcem vode ali s kakšno drugo tekočino.

Sestavine 2 kapsul Puritan's Pride Omega 3 proti holesterolu dopolnila

  • 1,5 grama skupnih maščob
  • 10 mg holesterola
  • 1000 mg ester omega ribje olje - le-to vsebuje 300 mg omega-3 maščob
  • 900 mg estrov sterolov, kamor spadajo sledeči: beta sitosterol, kampesterol, stigmasterol.
Omega-3 maščobe so sestavljene iz EPA, DHA kisline ter drugih maščobnih kislin.

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Izdelek ni primeren za nosečnice, prav tako ni primeren za doječe matere.

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja