Puritan's Pride Pegasti badelj 1000 mg, 180 mehkih kapsul

Puritan's Pride Pegasti badelj ekstrakt 1000 mg je inovativna in naravna oblika pegastega badlja in je primeren kot naravna podpora organizmu. Puritan's Pride Pegasti badelj ekstrakt 1000 mg je inovativna in naravna oblika pegastega badlja in je primeren kot naravna podpora organizmu.
928909 27464

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) - v veliko pomoč pa bo sledeča stran.

Klikni in preveri!

Puritan's Pride Pegasti badelj ekstrakt 1000 mg je inovativna in naravna oblika pegastega badlja in je primeren kot naravna podpora organizmu.

Posebna lastnost teh kapsul je sorazmerno hitro sproščanje učinkovine iz prehranskega dopolnila. Izdelek ne vsebuje glutena, zato je primerno tudi za bolnike s celiakijo.

Regenerativna moč prehranskega dodatka z njeno najpomembnejšo učinkovino silimarin tako vsebuje številne za organizem koristne sestavine, predvsem za jetra. Jetra veljajo za zelo pomemben organ organizma, sodeluje pri presnovi, skladiščenju najrazličnejših sestavin, zaslužena pa so tudi za odstranjevanje toksičnih in odpoadnih snovi, denimo tudi zdravil ipd..

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Pegasti badelj je zelo cenjena rastlina, vsebuje veliko snovi, med drugim tudi silimarin, katerega namen je regeneracija in obnavljanje. Ekstrakt pegastega badlja se pridobiva predvsem iz pešk same rastline.

Silimarin priporore k procesu detoksifikacije, regeneracije celičnih struktur, več o konkretnih učinkih pa si lahko preberete na gornji povezavi.

Navodila za uporabo Pegasti badelj ekstrakt 1000 mg prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe.

Odrasli naj odmerijo po eno mehko kapsulo do dva krat dnevno z obrokom. Kapsula naj se zaužije s kozarcem vode ali s kakšno drugo tekočino..

Sestavine 1 kapsule Pegasti badelj ekstrakt 1000 mg dopolnila

250 mg Pegastega badlja  - seme. Gre za 4:1 ekstrakt, pridobljen iz 1 g cele rastline.

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Izdelek ni primeren za nosečnice, prav tako ni primeren za doječe matere.

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov