Puritan's Pride Probiotik 10, 120 kapsul

<p>Puritan's Pride Probiotik 10 je pripravek iz mikroorganizmov, obogaten predvsem s sevi Lactobacillusbakterij, ki dopolnjujejo naravno črevesno floro ter zagotavljajo pestrost bakterijskih kultir v prebavni cevi.</p>

Puritan's Pride Probiotik 10 je pripravek iz mikroorganizmov, obogaten predvsem s sevi Lactobacillusbakterij, ki dopolnjujejo naravno črevesno floro ter zagotavljajo pestrost bakterijskih kultir v prebavni cevi.

926272 16405

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride Probiotik 10 je pripravek iz mikroorganizmov, obogaten predvsem s sevi Lactobacillusbakterij, ki dopolnjujejo naravno črevesno floro ter zagotavljajo pestrost bakterijskih kultir v prebavni cevi.

Puritan's Pride Probiotik 10 je inovativno prehransko dopolnilo, ki ima številne in zelo pomebne vloge v človeškem organizmu.

Izdelek je visoko kakovosten vir mikroorganizmov ob enem pa tudi prebiotikov, ki ima v organizmu številne vloge, med drugim je primeren tudi za vegetariansko usmerjene posameznike.

Formulacija, prednosti dopolnila

Namen prehranskega dopolnila je dopolnjevanje različnih predvsem Lactobacillus bakterijskih kultur v prebavni trakt.

Pomen nadomeščanja bakterijskih kultur je še posebej pomemben v času jemanja antibiotičnih zdravil, saj se takrat količina bakterij v prebavni cevi skokovito zmanjša.

Navodila za uporabo kapsul Puritan's Pride Probiotik 10

Kapsule so primerne za uporabo odraslim osebam.

Odrasli naj odmerijo po 1 kapsulo do dva krat dnevno.

Sestavine 1 kapsule prehranskega dopolnila

393 mg živih kultur liofiliziranih mikroorganizmov

200 mg inulina

Mikroorganizmi so predvsem sevi Laktobacilov - ti so predvsem:

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus,, Bifidobakterium bifidum, Lactobacillus bolgaricus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus brevis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Bifidobacterium lactis

Nosečnicam in doječim materam priporočamo pred uporabo posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Uživajte sladki koren

 Jemljite 2 tableti degliciriziranega sladiča ali golostebelnega sladkega korena, ki ga dobite v trgovinah z zdravo prehrano. Ta zeliščni pripravek lahko izboljša razjede zaradi NSAR in varuje pred nadaljnjimi razjedami. Celice v želodcu in sluznici črevesja spodbuja, da sprožajo več sluzi, ki deluje kot oklep želodčne sluznice in jo varuje pred škodljivimi učinki želodčne kisline.

Študije ugotavljajo, da je lahko za preprečevanje ponovnega nastajanja razjed enako koristen
kot zdravilo cimetidin (Tagamed). Morda varuje tudi pred Helicobacter pylori. Tableti žvečite počasi in temeljito 30 minut pred obrokom.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja