Puritan's Pride Psyllium Indijski trpotec, 400 kapsul

Puritan's Pride Psyllium Indijski Trpotec je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega ekstrakta indijskega trpotca, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in je ob enem bogat vir visoko kvalitetnih in vodotopnih vlakninskih snovi. Puritan's Pride Psyllium Indijski Trpotec je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega ekstrakta indijskega trpotca, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in je ob enem bogat vir visoko kvalitetnih in vodotopnih vlakninskih snovi.
931306 27808

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride Psyllium Indijski Trpotec je prehransko dopolnilo, sestavljeno iz visoko kvalitetnega ekstrakta indijskega trpotca, ki omogoča visoko biološko razpoložljivost prehranskega dodatka in je ob enem bogat vir visoko kvalitetnih in vodotopnih vlakninskih snovi.

Delovanje dopolnila z indijskim trpotcem

Delovanje indijskega trpotca v prehrani je dobro poznano. Indijski trpotec namreč vsebuje velike količine vlakninskih snovi, ki sodelujejo pri prebavi v človeškem organzmu.

Ker imajo luščine indijskega trpotca visoko sposobnost vezave je bolje, da izdelka ne jemljete v kombinaciji z zdravili.

Navodila za uporabo dopolnila Indijski trpotec

Odmeri naj se po 2 kapsuli prehranskega dodatka do 3 krat na dan, vedno s kozarcem vode. Ko jemljete prehranski dodatek z vlakninami venomer pijte dovoljšnje količiine vode in drugih snovi.

Izdelek ne vsebuje umetnih arom in sladil, barvil, konzervansov, sladkorja, škroba, laktoze, soje, glutena, kvasa, rib in natrija.

Sestavine kapsul Puritan's Pride vlaknine

1 kapsula vsebuje 1000 mg vlaknin

Izdelek ni primeren za nosečnice in/ali doječe matere. O uporabi tega izdelka v teh primerih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Posebna opozorila ob jemanju dodatka

Izdelek naj ne uživajo pacienti, ki trpijo za zžitvami v predelu grla in predelu sapnika.
Posledica jemanja pri ljudeh, ki imajo težave s požiranjem je lahko tudi zadušitev. Izdelka nikoli ne zaužitje tik pred spanjem.

Izdelka ne kombinirajte z zdravili, vlaknine venomer jemljite v roku 2 ur po zaužitju zdravila, saj tako preprečite interakcijo z zdravilom in posledično morebitno zmanjšanje učinkovitosti zdravila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov