Puritans Pride vitamini za lase, kožo in nohte, 60 tablet

<p>Puritans Pride vitamini za lase, kožo in nohte je prehransko dopolnilo, primerno predvsem v času pomanjkanja vitaminov, razcepljenih nohtov, razcepljenih lasnih konic in v primeru slabega izgleda kože, predvsem zaradi vsebnosti biotina.</p>

Puritans Pride vitamini za lase, kožo in nohte je prehransko dopolnilo, primerno predvsem v času pomanjkanja vitaminov, razcepljenih nohtov, razcepljenih lasnih konic in v primeru slabega izgleda kože, predvsem zaradi vsebnosti biotina.

927627 13135

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritans Pride vitamini za lase, kožo in nohte je prehransko dopolnilo, primerno predvsem v času pomanjkanja vitaminov, razcepljenih nohtov, razcepljenih lasnih konic in v primeru slabega izgleda kože, predvsem zaradi vsebnosti biotina.

Prehransko dopolnilo je obogateno s široko paleto vitaminsko mineralnih snovi, med vitamine spadajo predvsem A, C, E D in B vitamini.

Navodila za uporabo tablet Puritans Pride vitamini za lase, kožo in nohte

Tablete so primerne za uporabo odraslim osebam.

Odrasli naj odmerijo po 1 tableto dnevno. Tablete naj se zaužije s kozarcem vode.

Sestavine 1 tablete prehranskega dopolnila

200 mg kalcija (v obliki kalcijeve soli in kalcijevega karbonata)

90 mg fosforja v obliki dikalcijevega fosfata

60 mg vitamina C ali askorbinske kisline, ki je pomeben za splošno dobro počutje, rast vezivnih tkiv, tudi tkiv, ki gradijo lase, kožo in nohtno tkivo.

Vsebuje tudi: rutin, preslica, kolagen, niacin, inozitol, ...

Vse sestavine delujejo sinergistično in pripomorejo k rasti in razvoju las, h krepljenj lasiča, podpirajo zdravje in lepoto vaših las.

Nosečnicam in doječim materam priporočamo pred uporabo posvet z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Krvavitev iz danke

Zakaj pride do krvavitve iz danke?
Vzrokov za krvavitev iz danke je mnogo in so pogosti. Velika večina jih je nenevarnih in samoomejujočih. Težko je določiti natančno pogostost posameznih vzrokov, ti pa se tudi precej razlikujejo med različnimi skupinami bolnikov (glede na starost, pridružene simptome, splošno zdravstveno stanje).

Med nenevarnimi vzroki krvavitev so najpogostejši hemoroidi in razpoke zadnjika (fisure). Hemoroidi so tkivne blazinice, napolnjene z žilnimi vozli. Največ težav povzročajo notranji vozli. Ker v tem delu sluznice ni živčnih končičev, hemoroidi ne bolijo, prisotna pa je sveža krvavitev. Kri je bodisi na blatu bodisi po koncu odvajanja kaplja v školjko.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov