Puritan's Pride Red Krill 500 mg olje, 30 mehkih kapsul

<p>Puritan's Pride Red Krill 500 mg olje je inovativen prehranski dodatek, primeren predvsem za osebe, ki potrebujejo kvaliteten vnos Omega-3 ma&scaron;čobnih kislin.</p>

Puritan's Pride Red Krill 500 mg olje je inovativen prehranski dodatek, primeren predvsem za osebe, ki potrebujejo kvaliteten vnos Omega-3 maščobnih kislin.

13078 13078

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Puritan's Pride Red Krill 500 mg olje je inovativen prehranski dodatek, primeren predvsem za osebe, ki potrebujejo kvaliteten vnos Omega-3 maščobnih kislin.

Posebna lastnost teh kapsul je sorazmerno hitro sproščanje učinkovine iz prehranskega dopolnila in dejstvo, da prehranski dodatek ne vsebuje glutena, kar pomeni, da je primeren za vse osebe, ki so obolele za celiakijo.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, kvasa, laktoze, umetnih barvil, arome in konzervansov.

Kako deluje omega Red Krill olje?

Omega maščobe imajo v organizmu številne pomembne vloge, saj so le-te ene izmed pomembnih sestavnih elementov vsake telesne celice oziroma njenega lipidnega sloja. Pri omega-3 maščobah so pomembne predvsem dve pomembni kislini in sicer EPA in DHA maščobni kislini.

Njuna ustrezna koncentracija in ustrezno visok dnevni vnos je izrednega pomena za uravnavanje holesterola v krvi in uravnavanje vsebnosti preostalih glikolipidnih komponent.

Izdelek pa ne vsebuje zgolj omega maščob, pač pa je obogaten tudi z astaksantinom, to je karotenoidno barvilo, karotenoidni pigment, ki se pogosto najde v nekaterih ribah - predvsem v lososu, postrvi, nekaerih morskih rakcih ter v nekaterih ribjih jajčecih.

Navodila za uporabo Puritan's Pride Red Krill prehranskega dopolnila

Prehransko dopolnilo je primerno predvsem za odrasle osebe.

Odrasli naj odmerijo po eno mehko kapsulo dnevno z obrokom. Kapsula naj se zaužije s kozarcem vode ali s kakšno drugo tekočino..

Sestavine 1 kapsule Puritan's Pride Red Krill dopolnila

500 mg Ester Omega Krill olja, kar zagotovi 86 mg čistega omega-3 olja

500 mg omega-3 maščobnih kislin vsebuje nadalje:

- 40 mg EPA kisline

- 25 mg DHA kisline

- 202 mg drugih maščobnih kislin

- 101 mcg astaksantina

Posebna opozorila ob uporabi prehranskega dodatka

Alergeni: raki

Izdelek ni primeren za nosečnice, prav tako ni primeren za doječe matere.

Shranjevati nedosegljivo otrokom v suhem prostoru in sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srbenje zadnjika

Ali in kako lahko srbenje zadnjika preprečite?
Izogibanje začinjeni hrani, pravilna nega zadnjika in zaščita z maščobami lahko zmanjšajo ali pa celo preprečijo težave. Umivanje in čiščenje zadnjika po vsakem odvajanju naj bo nežno, zadnjično odprtino pa občasno negujte z olivnim oljem.

Za preprečevanje okužbe z glistami je potrebno skrbeti za skrbno osebno higieno, zlasti za temeljito umivanje rok s toplo tekočo vodo in milom po uporabi stranišča, pred jedjo, vsakodnevno prhanje in pa seveda uživanje neoporečne pitne vode.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Puritan's Pride Puritan's Pride
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov