Purity Herbs 24-urna krema za obraz, 50 mL

Čudovita osvežilna krema za obraz, primerna tako za dnevno kot za nočno nego. Mehča kožo, jo vlaži in neguje. Čudovita osvežilna krema za obraz, primerna tako za dnevno kot za nočno nego. Mehča kožo, jo vlaži in neguje.
* 14721

Ocene in mnenja

Opis

Čudovita osvežilna krema za obraz, primerna tako za dnevno kot za nočno nego. Mehča kožo, jo vlaži in neguje.

24-urna krema za obraz je primerna predvsem za nego suhe kože, vseeno pa se lahko uporablja tudi za vse ostale tipe kože.

Sestava

divja vijolica, ognjič, plahitca (alchemilla) ter nemška kamilica

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Starši ne slišijo radi, da so z razvajanjem svojemu šolarju napravili le škodo. Razvajen šolar je prikrajšan za marsikaj, predvsem pa za uspešno premagovanje naporov, ki jih zahteva katero koli delo, tudi učenje. Zaradi šibke endorfinske dejavnosti v možganih doživlja vsak napor kot izrazito neugodje. Šolo začenja zavračati, saj ima zaradi pomanjkljivih delovnih navad z njo le slabe izkušnje. Čuti vedno več odporov do vsega, kar je vezano na šolo in učenje, vedno bolj je prepričan, da teh naporov ne zmore. Zaradi takih prepričanj spremeni svoja stališča do šole in učenja, njegovi cilji so usmerjeni drugam. Življenje je namreč kot kvantno polje, v katerem je nešteto možnosti - vsak sam izbira zase tisto, za kar se odloči glede na prepričanja: eden se odloči za delo (študij), drugi za lenobo, tretji za bolezen ... 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Purity Herbs Purity Herbs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja