Purity Herbs Calendula olje ognjiča, 125 mL

Purity Herbs Calendula olje ognjiča je izjemno nežno in negovalno olje je eno izmed najbolj priljubljenih telesnih olj Purity Herbs. Purity Herbs Calendula olje ognjiča je izjemno nežno in negovalno olje je eno izmed najbolj priljubljenih telesnih olj Purity Herbs.
* 14728

Ocene in mnenja

Opis

Purity Herbs Calendula olje ognjiča je izjemno nežno in negovalno olje je eno izmed najbolj priljubljenih telesnih olj Purity Herbs.

Odličen za poškodovano kožo, izpuščaje in druge kožne motnje, saj kožo pomirja in mehča ter zagotavlja maksimalno hidracijo. Posebno priporočljivo za občutljivo kožo. Pomaga spodbujati obnovo kože in povečati njeno elastičnost ter je zato odličen za nosečnice, ki želijo preprečiti strije na koži.

Olje je mešanica sladkega mandljevega olja, olivnega olja, ognjičeva olja in jojobe skupaj z islandskimi zelišči in eteričnimi olji je Purity Herbs je ustvaril popolno olje za telo.

Uporaba olja Purity Herbs Calendula olje 

Olje se zelo hitro vpije v kožo. Uporabljati po potrebi. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Alfa ritem (8-13 Hz) je značilen za sproščeno budno stanje ozaveščene umirjenosti, ko so misli najbolj zbrane in je ustvarjalnost največja. Med nevrotransmiterji prevladuje acetilholin, ki mu pravijo »neurotransmiter učenja«. Takšen je tudi ritem pubertetnika, ko misli tečejo svobodno. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Purity Herbs Purity Herbs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov