Purity Herbs čistilno mleko, 125 mL

Odličen je za odstranjevanje ličil okoli oči ter po obrazu in ostale nečistoče. Odličen je za odstranjevanje ličil okoli oči ter po obrazu in ostale nečistoče.
* 14723

Ocene in mnenja

Opis

Purity Herbs čistilno mleko je nežno in mu ni dodano milo. Odličen je za odstranjevanje ličil okoli oči ter po obrazu in ostale nečistoče. Po uporabi je koža navlažena in gladka.

Mleko je čudovito tudi za uporabo pri britju namesto pene za britje. Najboljše rezultate se doseže z uporabo Purity Herbs tonika za obraz, preden se nanese na obraz kremo.

Primerno za vse tipe kože.

Sestava

rimska kamilica, ognjič, sivka, rožna voda

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V poglavju o okusu sem opisal preskus osebnostne trdnosti oz. samoobvladovanja pri šolarju, in sicer s slaščicami . Vsak dan naj bi si privoščil le po eno izmed izbranih slaščic, čeprav so mu vse na voljo. Če tega ne zmore, potrebuje urjenje samoobvladovanja (frustracijski trening). Uril naj bi predvsem tiste občutljive točke, ki jih še ne zmore obvladati z voljo. Pri tem gre lahko npr. za zavestno omejevanje sladkarij, za zgodnejše jutranje vstajanje, jutranjo telovadbo, omejevanje gledanja televizije ali računalniških iger, branje leposlovja, sodelovanje v hišnih oz. domačih opravilih itd. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Purity Herbs Purity Herbs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja