Purity Herbs serum za obraz, 30 mL

Vsakodnevna uporaba seruma upočasnjuje procese staranja ter okrepi in napne kožo. Vsakodnevna uporaba seruma upočasnjuje procese staranja ter okrepi in napne kožo.
910465 14729

Ocene in mnenja

Opis

Purity Herbs serum za obraz je napolnjen z omega maščobnimi kislinami, vitamini (A, B, C, D), minerali in karotenom. Slednji obnavlja in poživlja kožo. Vsakodnevna uporaba seruma upočasnjuje procese staranja ter okrepi in napne kožo. Posebej primeren je za utrujeno kožo in kožo z že vidnimi posledicami staranja, saj ji daje polnost, jo vlaži in jo tako naredi voljno.

Uporaba

3-4 krat tedensko oz. po potrebi zvečer vmasirajte nekaj kapljic v kožo, nato pa pustite delovati serum čez noč. Zjutraj bo vaša polt čudovito žareča!

Sestava

morska krhlika, divja vijolica, avokadovo olje ter limonina lupina

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Beta ritem 04-30 Hz) je značilen za napeto, stresno in poslovno dejavnost odraslih, ko je dejaven adrenalin. Primeren je za učno pozornost v šoli, ne pa za učenje doma, saj se zaradi napetosti pojavljajo miselni bloki in raztresenost, ki zavirajo dostop do globljih ravni razuma. 

Gama ritem (31-50 Hz) je značilen za visoko stopnjo vzburjenja, ko se spoznanje pojavi kot nenadni miselni preblisk (srazsvetljenje«), značilen za izumiteljstvo, umetniško ustvarjalnost ali duhovno doživljanje. Takrat so vsi možgani naenkrat naravnani na isto frekvenco. 
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Purity Herbs Purity Herbs
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja